• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil Yardım. Hamilemiyim

essa78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
6
0
1
İstanbul
Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak.

Direk olaya giriyorum.Yaşım 22. 26 Mayıs tarihinde ilk adetim başladı ve genelde 6 gün sürüyor buda 1 haziran ' a denk geliyor. 7 Haziranda Sürtünme yoluyla ilişkiye girdim ve nişanlım vajinamın üstüne boşaldı. Kızlık zarı patlama gibi durum söz konusu olsaydı fark ederdim heralde acısından yada kanamasından. Sadece sürtünme olayı oldu korumasız şekilde. Ve 2 dk sonra temizlendim. 5 Temmuz tarihine kadar adet olmadım. yaklaşık 10 günlük süreç gibi durum geçti şüpelendik test yaptım ÇİFT cizgi çıktı. Kesin olmak için BETA-HCG testi yaptırdık. şöyle sonuç verdiler.

sonuç : * 25307
Birim : mIU/mL
Referans : 0-5.3 ve altında haftalar felan yazıyor tam bilmiyorum nedir. Testin sonucunu veren kişiye sorduğumuzda ise bu sonuca bakılırsa 1 aylık hamile görünüyorsunuz dedi.

Böyle bir durum söz konusumudur? Kızlık zarı patlamadan , yahut içime boşalmadan böyle bir şey mümkün mü olumlu olumsuz herkezden cevap bekliyorum.
Yardımlarınız için teşekkürler.

Direk olaya giriyorum.Yaşım 22. 26 Mayıs tarihinde ilk adetim başladı ve genelde 6 gün sürüyor buda 1 haziran ' a denk geliyor. 7 Haziranda Sürtünme yoluyla ilişkiye girdim ve nişanlım vajinamın üstüne boşaldı. Kızlık zarı patlama gibi durum söz konusu olsaydı fark ederdim heralde acısından yada kanamasından. Sadece sürtünme olayı oldu korumasız şekilde. Ve 2 dk sonra temizlendim. 5 Temmuz tarihine kadar adet olmadım. yaklaşık 10 günlük süreç gibi durum geçti şüpelendik test yaptım ÇİFT cizgi çıktı. Kesin olmak için BETA-HCG testi yaptırdık. şöyle sonuç verdiler.

Referans : 0-5.3 ve altında haftalar felan yazıyor tam bilmiyorum nedir. Testin sonucunu veren kişiye sorduğumuzda ise bu sonuca bakılırsa 1 aylık hamile görünüyorsunuz dedi.

Böyle bir durum söz konusumudur? Kızlık zarı patlamadan , yahut içime boşalmadan böyle bir şey mümkün mü olumlu olumsuz herkezden cevap bekliyorum.

Idrar testinde yanılma payı olabilir ama kan testi kesin sonuç verir.muhtemelen sonuç doğru.kızlık zarıyla hamileliğin bir ilgisi yok ancak sürtünme yoluylada düşük ihtimalde olsa hamile kalma şansın var

Son düzenleme:
Idrar testinde yanılma payı olabilir ama kan testi kesin sonuç verir.muhtemelen sonuç doğru.kızlık zarıyla hamileliğin bir ilgisi yok yani evet hamile kalabilirsin

Anladım içime boşalmadan , hamile kalabilirmiyim. Sadece üstüme boşaldı dışarıya o kadar. 2 dk sonra temizleme oldu.

test nedir onuda bilmiyorum öyle dediler onada emin değilim.

25307 sonuç diyor MIU/mL 0-5.3 diyor

Kesinlikle hamilesin kan testi sonucuna göre. Sonuçta kizlik zari kesinlikle spermi gecirmez bi yapi degil,ki nitekim heray kan da bazen pihtilarda ordan geliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anladım içime boşalmadan , hamile kalabilirmiyim. Sadece üstüme boşaldı dışarıya o kadar. 2 dk sonra temizleme oldu.

test nedir onuda bilmiyorum öyle dediler onada emin değilim.

25307 sonuç diyor MIU/mL 0-5.3 diyor

Malesef cnm dediğim gibi sürtünme yoluylada kalabilirsiniz ve nitekimde öyle olmuş zaten

Son adet tarihine göre hesaplanıyor hangi günde olduysan en son.yani senin 5 hafta 6 günlük

teşekkür ederim. istek dışı olan bir şey benim aldırmam gerekiyor kesinlikle. Günahını nasıl verecez bilmiyorum.
kürtaj olmak zorundayım. daha düğünümüz seneye 14 ay var.

ctesi kürtaj olucam cok sıkıntı çekermiyim 7 haftalık olmuş olacak.

teşekkür ederim. istek dışı olan bir şey benim aldırmam gerekiyor kesinlikle. Günahını nasıl verecez bilmiyorum.
kürtaj olmak zorundayım. daha düğünümüz seneye 14 ay var.

ctesi kürtaj olucam cok sıkıntı çekermiyim 7 haftalık olmuş olacak.

Şimdi ne desem sana boş cnm.asla seni yadırgamıyorum tabi ama keşke daha dikkatli olsaydın.en azından bundan sonrası için önlemler al.kürtaj konusuna gelince sıkıntı çekilecek bi durum yok.doktorunu çok iyi seç Dr çok önemli bu konuda.bayılman ayılman hepsi 30 dakika sürüyor sonrasında bi saat dinlenmen yeterli kalkabilirsin ama ağır hareketlerden kaçın.birde kürtaj sonrası adet düzenin değişebilir endişelenme.kürtajdan sonra kişiye göre değişkenlik gösteriyor.mesela ben zorunlu kürtaj oldum 46 gün sonra regl oldum ama iki ayı geçerse Dr danışırsın.zaten Dr sana neler yapman gerektiğini söyler

Şimdi ne desem sana boş cnm.asla seni yadırgamıyorum tabi ama keşke daha dikkatli olsaydın.en azından bundan sonrası için önlemler al.kürtaj konusuna gelince sıkıntı çekilecek bi durum yok.doktorunu çok iyi seç Dr çok önemli bu konuda.bayılman ayılman hepsi 30 dakika sürüyor sonrasında bi saat dinlenmen yeterli kalkabilirsin ama ağır hareketlerden kaçın.birde kürtaj sonrası adet düzenin değişebilir endişelenme.kürtajdan sonra kişiye göre değişkenlik gösteriyor.mesela ben zorunlu kürtaj oldum 46 gün sonra regl oldum ama iki ayı geçerse Dr danışırsın.zaten Dr sana neler yapman gerektiğini söyler

anladım çok teşekkür ederim. Mecburen özel hastaneye gideceğim. Ve bu konuda önerdiğiniz özel hastaneler mevcut mu.? İstanbul ' da oturuyorum.
önerileri olan varsa + fiyat bilgisi ile beraber yorumlar bekliyorum teşekkür ederim.

Çok ilginç yaa. anlattığın şekilde hamile kalınması çok çok zor olsa gerek. ben merak ettim. sonucun o sayılar yazan kısmının fotosunu çekip atabilir misin?

💑💓

Ya burda sürekli iliskiye giripte yillardir cocuk sahibi olmaya calisan bayanlar var sense sadece üstüne bosalmadan ötürü bile kolaylikla hamile kalabiliyosun. Cok adaletsiz bir dünya...

Ya burda sürekli iliskiye giripte yillardir cocuk sahibi olmaya calisan bayanlar var sense sadece üstüne bosalmadan ötürü bile kolaylikla hamile kalabiliyosun. Cok adaletsiz bir dünya...

Aynen katılıyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkes istediği zamanda hamile kalsa keşke :45:

gözünüz aydın gebesiniz
ama aldırmaktan bahsetmişsiniz
yazık hemde çok yazık
madem istemiyordunuz neden yaptınız ya:47:

Aynen katiliyorum ben 6 senedir bekliyorum ugrasiyorum gitmedigim doktor kalmadi bunlar evli degil ya nisanli ya sevgilisiyle surtunmeyle hamile kaliyorlar bi anlam veremiyorum

evet hamilesin eğer söylediğin doğruysa:26: şu an senin yerinde olmak isteyen o kadar çok insan varki keşke onlardan biri olsaydın. niyetim seni suçlamak falan değil ama keşke dikkat etseydin. bence madem evleneceksiniz düğünü erken tarihe alın bu günahın altına girmeyin. hem içiniz hiç acımıyor mu aldırcam derken??:26::26:

senin tercihin tabi.

Aynen katiliyorum ben 6 senedir bekliyorum ugrasiyorum gitmedigim doktor kalmadi bunlar evli degil ya nisanli ya sevgilisiyle surtunmeyle hamile kaliyorlar bi anlam veremiyorum

O kadınlardan biri de benim arkadaşlar ekimde 7.yılımıza giricez her ay haldır haldır ilişki.... yok yumurtlama günü hesapla yok ayakları dik şekilden şekile gir yok ot çöp kullan falan hatta geçen ay tüp bebek denedik gene olmadı bu ay tekrardan denicem hem de eşimle hiçbir sorunumuz yok demem o ki biz bukadar sıkıntı çekerken olanlara bak hem de üste boşalmayla biz bir evlat için herşeyimizi vermeye razıyız ama işte....
Canım yargılamak değil niyetim ama bi arkadaş da demiş düğünü öne çekin diye haklı bence... şu anda bi mucize taşıyosun benim gibilerin isteyip de kavuşamadığı bi mucize......

O kadınlardan biri de benim arkadaşlar ekimde 7.yılımıza giricez her ay haldır haldır ilişki.... yok yumurtlama günü hesapla yok ayakları dik şekilden şekile gir yok ot çöp kullan falan hatta geçen ay tüp bebek denedik gene olmadı bu ay tekrardan denicem hem de eşimle hiçbir sorunumuz yok demem o ki biz bukadar sıkıntı çekerken olanlara bak hem de üste boşalmayla biz bir evlat için herşeyimizi vermeye razıyız ama işte....
Canım yargılamak değil niyetim ama bi arkadaş da demiş düğünü öne çekin diye haklı bence... şu anda bi mucize taşıyosun benim gibilerin isteyip de kavuşamadığı bi mucize......
gayri ihtiyarı tebessüm ettim ilk paragrafa..
aynılarını yaşadım,3 düşüğüm var..olur olur diye teselli edenler, her seferinde yeni bir kür tavsiye edenler,eline dua sıkıştıranlar, hadi artık yapın diyenler ( bunlar tam gerizekalı olan kısım), acıyarak bebesini sevmem için küt diye kucağıma bırakanlar,adet oldunmu diye her ay soran kayınvalide....uzaar giderr..
şimdi yüklü bir masrafla (tüp bebeğe ek genetik test te yaptrdık) bebeğimiz olcak inşallah..daha kese görme falan aşamasındayız..
şu ultrason kağıdına baktıkça gözüm doluyor,
diyorum ki başkalarının yanında ağlamamak için yutkunmaktan ilerde kesin boğazımda bir hastalık çıkar..
taş gibi kalıyor insanın boğazında,millet yorum yaparken...

inşallah rabbim sana da tez vakitte nasip eder,çok iyi anlıyorum seni sebuş..
konu sahibide düğünü çekebiliyorsa öne çeksin...imkanı varsa kıymasın..

Back