Hamilesiniz :)
Ben de 4 gün kala öğrenmiştim :)
Bugün testi tekrarlayıp ya da kan vererek kesinleştirebilirsiniz.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin inşallah.
Hamilesin canım tebrikler fotoyu buyutmeden bile görülebiliyor çizgi :)Yine net çıkmadı t harfinin altında pembe silik çizgi var arkadaşlar inşallah hamileyindir :)
Canm senin baya net cikmis cizgi.bende bugun test yaptim.hayalet cizgi cikti iki testte de ama bat a daha cok var.. heyecanla bekliyorumTeşekkürler inşallah öyledir :)
Canm senin baya net cikmis cizgi.bende bugun test yaptim.hayalet cizgi cikti iki testte de ama bat a daha cok var.. heyecanla bekliyorum
Canm bi kac test daha yap.ama suphe duyulmayacak kadar net bir cizgi.gozun aydinmuzeyyenmf Melekfasulye hala inanamıyorum pazartesi test yaptırayım kızlar inşallah hamileyindir :) kesin sonuç almadan umut etmiyim
Benim bata 13 gun var:)Allah nasip etsin inşallah canım benim bat A 4 gün kaldı
Ins hayirli haberler alirsin canm.hamilesin benden soylemesi kendine dikkat etMelekfasulye kan testi yaptırmam inşallah bakalım canım
Evet canm cok varÇok belli olmuyor ama sanki hafif var gibi ama daha bat A baya zaman var sanırım bekle bakalım Allah kalbine göre versin
28 gunde hir adet oluosan daha yeni yumurtlamis olman lazm cnm erkende yumurtlasan dollenmesi yerlesmesi tutunmasi derken baya var bence testlere takilma gecikirse adetin yaparsin testi cnmEvet canm cok var(
Daha once bir gebelik yasadim.ondada sat sonrasi hamile kalmistim.ne bileyim hadi bi test yapayim dedim boyle cikinca heyecan yaptim28 gunde hir adet oluosan daha yeni yumurtlamis olman lazm cnm erkende yumurtlasan dollenmesi yerlesmesi tutunmasi derken baya var bence testlere takilma gecikirse adetin yaparsin testi cnm
Anliyorum cnm ama daha cok var bence bati bekle sonra uzulme insallah oyledie gelmistir melegin....Daha once bir gebelik yasadim.ondada sat sonrasi hamile kalmistim.ne bileyim hadi bi test yapayim dedim boyle cikinca heyecan yaptim
Ins canm tesekkur ederim.peki sende hafif bir cizgi goruyormusunAnliyorum cnm ama daha cok var bence bati bekle sonra uzulme insallah oyledie gelmistir melegin....
Evet gordum cizgiyi cnm ama iste biraz daha bekle tekrar et mesala 48 saat sonra gibi hamileysen giderek hcg articaktir cizgide netlesecektir cnmIns canm tesekkur ederim.peki sende hafif bir cizgi goruyormusun
Bizde oyle dusunuyoruz canm.bir kac gun gecsin kanda baktircam..yorum yaptigin icin ayrica tesekkrlerEvet gordum cizgiyi cnm ama iste biraz daha bekle tekrar et mesala 48 saat sonra gibi hamileysen giderek hcg articaktir cizgide netlesecektir cnm
Rica ederim cnm insallah vardir ne kadr lik evlisin ilk cocukmu?Bizde oyle dusunuyoruz canm.bir kac gun gecsin kanda baktircam..yorum yaptigin icin ayrica tesekkrler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?