- 23 Mayıs 2016
- 662
- 266
- 23
- 32
Çok net görünmüyor canım ama daha çok varmış batına. Bence de biraz bekle. İnşallah Allah kalbine göre verir
Çok belli olmuyor ama sanki hafif var gibi ama daha bat A baya zaman var sanırım bekle bakalım Allah kalbine göre versin
Evet dogru kan testi en iyisi ma birazda fotoda çıkmadi net pembe renk biraz silik cizgi cikti. Hayirlisi
Tam belli değil ama sağol canım inşallah :)Canım hayırlı olsun tebrikler senin konunu görünce bakayım dedim sevindim darisi benim basima
hamilesin canım tebrik ederimYine net çıkmadı t harfinin altında pembe silik çizgi var arkadaşlar inşallah hamileyindir :)
bana sende hamilesin gibi geldi :)))
Bana da oyle geliyor canm tesekkr ederim ins oyledirbana sende hamilesin gibi geldi :)))
4 yillik evliyim canm daha once bir gebelik yasadim malesef kaybettim onuRica ederim cnm insallah vardir ne kadr lik evlisin ilk cocukmu?
Teşekkürler inşallah öyledir canımbana sende hamilesin gibi geldi :)))
Insallah bidaha kavusursun melegine yasamazsin kotu bisey cnm4 yillik evliyim canm daha once bir gebelik yasadim malesef kaybettim onu
Canm gec yumurtlamis da olabilirsin.hamile olunca erken gebelik testinde ciktigi gibi normal testlerdede cikiyor.tabi daha silik olarak..bekle biraz yada kan verYa kzlar bana da bi cevap vern 4 qun qeckti normal idrar testi yaptm ckmadi erken qebelik testi yapsam ckarmi
Uzuldum canm.rabbim kalbimizden geceni hayirlisiyla nasip etsin.Insallah bidaha kavusursun melegine yasamazsin kotu bisey cnm
Bende 19 aylik evliyim bir kurtaj bir dusugum var pcoluyum
Amin insallah cnm tek istegimiz ona saglikla kavusmak oda nezmn olur rabbim bilir ....tez zamanda sesimizi duysun rabbim ....Uzuldum canm.rabbim kalbimizden geceni hayirlisiyla nasip etsin.
Yeni mi yaptin cnm sanki hirazdaha belirginlesmis gibi duruo hadi hayirlisi insallah vardir♡Eki Görüntüle 1886288 canm buda sabah ki testim.gittikcede koyulasti
Sabah kalkinca yaptim il 5 dk boyle oldu.sonra sonra durdukca koyulasti..Yeni mi yaptin cnm sanki hirazdaha belirginlesmis gibi duruo hadi hayirlisi insallah vardir♡
Hayirlisi cnmSabah kalkinca yaptim il 5 dk boyle oldu.sonra sonra durdukca koyulasti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?