Acil yardim hamilelik testi

Morenam

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
455
356
18
35
Kızlar merhaba evde hızlı hamilelik testi yaptım. 5 dk sonra t harfinin altında biraz silik pembe çizgi çıktı. Acaba iki çizginin biri silik olunca pozitif sonuç mu lütfen yardımcı olursanız sevinirim

Cnm kaç günün geçiyor bide foto atarmısın
Çift çizgi ise hamilesin
Emin olmak için bi kaç test daha yap
Kan testide yaptır hemen

Atamıyorm çünkü telim akşam saati olduğu için net çekmedi. T harfi pembe renk biraz silik çıktı. Teşekkürler bu arada

O zaman saklayın yarın sabah çekip atayım gün ışığında inşallah öyledir sağol canım :)

Tabi ki atma ilk testini BN bir düşük yaptım onunda ilk testi duruyor. Şimdiki bebegiminde testi duruyor güzel bi anı ilerde çocuklarımıza gösteririz :)

Bu kadar Zaman varken silik çizgi çıktıysa çok yüksek ihtimalle hamilesiniz. İdrar testleri bazen yanıltabiliyor ama. İsterseniz kan testi yaptırın

İNŞALLAH öyledir :) karnımda şişlik. Degisik kasik ağrısı olunca test yapıyım dedim.

İnşallah hamileymiş. Eşimden habersiz yaptım testi soylemicem.olursa ona sürpriz yaparım. Allah a şükürler olsun bunun olacağı ihtimali bile mutluluk verici. Olmasa da hayırlısı :)

Hayırlı olsun bence pozitif bende adetime 5 gün kala öğrendim inşallah sizinde öyledir

Yine net çıkmadı t harfinin altında pembe silik çizgi var arkadaşlar inşallah hamileyindir :)

Eklentiler

• 20160917_100303.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 124
Hayırlı olsun hamilesin bence bende de öyle çıkmıştı kan testinde pozitif çıktı bat A kaç gün var

Benimde 5 gün vardı testi yaptırdığım da sende bi kan testi yaptır bence inşallah pozitifi görürsün

Hamilesiniz :)
Ben de 4 gün kala öğrenmiştim :)
Bugün testi tekrarlayıp ya da kan vererek kesinleştirebilirsiniz.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…