• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Acil yardım hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim belirtilerim sivilceler çıktı baya yüzümde ve kasıklarıma ara ara sancı giriyor psikolojik belki gögüslerimde bişi var gibi dokununca çok acıyor adetken böyle olmaDı benim ve hayıt kaynatıp içtim gecen adetimde 1 hafta galiba

Sabah yaparım inş belirtilerin neydi canım
Hic :D halada hamilelik adina bir belirtim yok. 22. Haftadayim ne kustum ne midem bulandi ne koku hassasiyetim oldu. Nede hala gobek var. Goren hamile olduguna eminmisin diyor. Doktorum bilr takibini yaomasan hamile olduğunu dusunmem hemde 6 aylik neredeyse diyor :)

Hic :KK70: halada hamilelik adina bir belirtim yok. 22. Haftadayim ne kustum ne midem bulandi ne koku hassasiyetim oldu. Nede hala gobek var. Goren hamile olduguna eminmisin diyor. Doktorum bilr takibini yaomasan hamile olduğunu dusunmem hemde 6 aylik neredeyse diyor :)
Maşallah ne güzel böyle devam eder inş

Hic :KK70: halada hamilelik adina bir belirtim yok. 22. Haftadayim ne kustum ne midem bulandi ne koku hassasiyetim oldu. Nede hala gobek var. Goren hamile olduguna eminmisin diyor. Doktorum bilr takibini yaomasan hamile olduğunu dusunmem hemde 6 aylik neredeyse diyor :)
Normalde boy kilo ne

Adetime son 4 günüm var belim ve karnımda sancı var ara ara evde ovulasyon testi ile gebelik öğrenilir mi acaba sonuç bu başına gelen var mı
Canım üzülme ama ovilasyon testiyle gebelik öğrenmek için yaptiginizda çok koyu çizgi çıkması gerekiyor yani buna deginerek kesinlikle hamile değilsiniz diyebilirim ama adetinize en azından 1 2 gün kala kan testi yaptırın zira çok erken daha

Bebişinin cinsiyeti ne canım erkek mi? Erkekte genelde rahat hamilelik olur diyolar

Back