- 9 Ağustos 2016
- 686
- 119
- 103
- 35
Baya koyu mu yani 9 gün kala yaptıysan yumurtlama günün olabilir belkiBenim belirtim yok daha canim. Adetime 8-9gun var ovulasyon testi yaptim koyu cikti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baya koyu mu yani 9 gün kala yaptıysan yumurtlama günün olabilir belkiBenim belirtim yok daha canim. Adetime 8-9gun var ovulasyon testi yaptim koyu cikti
HicSabah yaparım inş belirtilerin neydi canım
Maşallah ne güzel böyle devam eder inşHichalada hamilelik adina bir belirtim yok. 22. Haftadayim ne kustum ne midem bulandi ne koku hassasiyetim oldu. Nede hala gobek var. Goren hamile olduguna eminmisin diyor. Doktorum bilr takibini yaomasan hamile olduğunu dusunmem hemde 6 aylik neredeyse diyor :)
Normalde boy kilo neHichalada hamilelik adina bir belirtim yok. 22. Haftadayim ne kustum ne midem bulandi ne koku hassasiyetim oldu. Nede hala gobek var. Goren hamile olduguna eminmisin diyor. Doktorum bilr takibini yaomasan hamile olduğunu dusunmem hemde 6 aylik neredeyse diyor :)
Canim yukarda var resmi. Yumurtlamam bitti ultrasonla takip ettik pazar yada pazartesi yumurtlamışsın dedi doktor. Üzerinden baya geçti yaniBaya koyu mu yani 9 gün kala yaptıysan yumurtlama günün olabilir belki
180 boy 87 kilo :) 6 ayda 1 kilo aldimNormalde boy kilo ne
Canım üzülme ama ovilasyon testiyle gebelik öğrenmek için yaptiginizda çok koyu çizgi çıkması gerekiyor yani buna deginerek kesinlikle hamile değilsiniz diyebilirim ama adetinize en azından 1 2 gün kala kan testi yaptırın zira çok erken dahaAdetime son 4 günüm var belim ve karnımda sancı var ara ara evde ovulasyon testi ile gebelik öğrenilir mi acaba sonuç bu başına gelen var mı
1.80 ne ya normal o zaman canım :)180 boy 87 kilo :) 6 ayda 1 kilo aldim
Bebişinin cinsiyeti ne canım erkek mi? Erkekte genelde rahat hamilelik olur diyolarHichalada hamilelik adina bir belirtim yok. 22. Haftadayim ne kustum ne midem bulandi ne koku hassasiyetim oldu. Nede hala gobek var. Goren hamile olduguna eminmisin diyor. Doktorum bilr takibini yaomasan hamile olduğunu dusunmem hemde 6 aylik neredeyse diyor :)
Kizz :) bunye meselesi sanirim. Kendimi hic kotu hissetmedim.Bebişinin cinsiyeti ne canım erkek mi? Erkekte genelde rahat hamilelik olur diyolar
Adetime son 4 günüm var belim ve karnımda sancı var ara ara evde ovulasyon testi ile gebelik öğrenilir mi acaba sonuç bu başına gelen var mı
Maşallah canım Rabbim kızını sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallahKizz :) bunye meselesi sanirim. Kendimi hic kotu hissetmedim.