- 28 Mart 2017
- 16.554
- 67.734
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah unutmam yaaİnşallah hamişsindir canım belli olduğnda bizlere söylemeyi unutma![]()
Bendede bulantı vardı ama doktor cocukta. Değil daha cocuk kesesi bile yok psikolojik yada üsütmüşün demiştiCanım benim adrtime 6 gün var midem bi mayhoş bulantı var çok mu erken senin nasıl olmuştu? Buarada bebişini sağ salim kucağına alırsın inşallah
Bende de silik çıktı ovulasyon testi bugün adet olmam lazım olmadım ama test de diyor ki silikse negatif yazıo bi daha yapmadım moralim bozulur diye şuan merakfan çatlıyormAdete yakim zamanda yumurtlamada hep hayalet cizgi çıkıyor. Hamilelik varsa o ikinci cizgi cok cok koyu.oluyor. bence hamile degilsin ama tabi lh testinden bu sonuca ulasmakda cok mantikli degil bir gebelik testi yap.
Canm ben adet günümde yaptım gebelik testi yoktu lh testi yaptım sonuç pozitifti hatta t c den koyuydu görüldüğü gibi ertesi gün gebelik testi yaptım oda pozitifBence ovulasuyon hep silik çıkıo herkeste
Adete yakim herkeste silik cikiyor. Gebelik varsa sonuc kopkoyu cikiyor.Bence ovulasuyon hep silik çıkıo herkeste
Canim adete 9gun var bende nasilAdete yakim herkeste silik cikiyor. Gebelik varsa sonuc kopkoyu cikiyor.
Canim sende adet gununden once yaptinmi hic? Bende 9gun var asagida attim arkadasa bakarmisin. Ama ovulasyondan once hep silik cikiyorduCanm ben adet günümde yaptım gebelik testi yoktu lh testi yaptım sonuç pozitifti hatta t c den koyuydu görüldüğü gibi ertesi gün gebelik testi yaptım oda pozitif
2gün sonra kana gittim 826çıktı
Yani ovulasyon testinde çok koyu olması lazım
Canm test yapmadım ama kan verdim 7gün kala 0,1di varsa şuan çıkmaz benceCanim sende adet gununden once yaptinmi hic? Bende 9gun var asagida attim arkadasa bakarmisin. Ama ovulasyondan once hep silik cikiyordu
Hayir canim ovu testini diyorum adet gununden once yani yumurtlamadan sonra herhangi birgun yaptinmi? Dollenme gerceklestiyse hep koyu devam ediyor adete kadar yani burda okudum bi topikte benim test nasil senceCanm test yapmadım ama kan verdim 7gün kala 0,1di varsa şuan çıkmaz bence
Evet bende onu diyorum çok doğru adet günüm ama yapmadımAdete yakim herkeste silik cikiyor. Gebelik varsa sonuc kopkoyu cikiyor.
Buay ilk defa ovu testim adete gunler kala koyu cikiyor daha once ovulasyon gunu harici hep silik cikardi umutlenmek istemesemde burda yazanlar insani umutlendiriyorCanm test yapmadım ama kan verdim 7gün kala 0,1di varsa şuan çıkmaz bence
Yapmadm canım ben ovulasyon testi adet günüme kadarHayir canim ovu testini diyorum adet gununden once yani yumurtlamadan sonra herhangi birgun yaptinmi? Dollenme gerceklestiyse hep koyu devam ediyor adete kadar yani burda okudum bi topikte benim test nasil sence
Testin varsa yapsana canim cogu kiside pozitif sonuc vermisEvet bende onu diyorum çok doğru adet günüm ama yapmadım
Yarın yapacagım inş senin ne belirtin odu ilkTestin varsa yapsana canim cogu kiside pozitif sonuc vermis
Benim belirtim yok daha canim. Adetime 8-9gun var ovulasyon testi yaptim koyu ciktiYarın yapacagım inş senin ne belirtin odu ilk
Canim adete 9gun var bende nasil
Evet bende onu diyorum çok doğru adet günüm ama yapmadım
Anladim. Yumurtlamam pazar yada p.tesi oldu. 7-8 gun gecmis uzerindrn hayirlisi bakalimTatlim adete 9 gun kala daha hamileysen bile hamile degilsindir. Yumurta daha yeni dolleniyor. O dollendikten 10 gun sonra ancak beta hcg salgilanmaya baslanir. Suan testinin boyle cikmasi yumurtlaman yeni gectigi icindir. Adete 1 gun 2 gun kala vs yine boyle cikarsa ancak o zaman test tuttu diyebilirsin :)
Yap kiz bi test :) ben adetten 4 gun once dijital test yaptim pozitif cikti :)
Sabah yaparım inş belirtilerin neydi canımTatlim adete 9 gun kala daha hamileysen bile hamile degilsindir. Yumurta daha yeni dolleniyor. O dollendikten 10 gun sonra ancak beta hcg salgilanmaya baslanir. Suan testinin boyle cikmasi yumurtlaman yeni gectigi icindir. Adete 1 gun 2 gun kala vs yine boyle cikarsa ancak o zaman test tuttu diyebilirsin :)
Yap kiz bi test :) ben adetten 4 gun once dijital test yaptim pozitif cikti :)