• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Acil yardım hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adete yakim zamanda yumurtlamada hep hayalet cizgi çıkıyor. Hamilelik varsa o ikinci cizgi cok cok koyu.oluyor. bence hamile degilsin ama tabi lh testinden bu sonuca ulasmakda cok mantikli degil bir gebelik testi yap.

Canım benim adrtime 6 gün var midem bi mayhoş bulantı var çok mu erken senin nasıl olmuştu? Buarada bebişini sağ salim kucağına alırsın inşallah
Bendede bulantı vardı ama doktor cocukta. Değil daha cocuk kesesi bile yok psikolojik yada üsütmüşün demişti

Adete yakim zamanda yumurtlamada hep hayalet cizgi çıkıyor. Hamilelik varsa o ikinci cizgi cok cok koyu.oluyor. bence hamile degilsin ama tabi lh testinden bu sonuca ulasmakda cok mantikli degil bir gebelik testi yap.
Bende de silik çıktı ovulasyon testi bugün adet olmam lazım olmadım ama test de diyor ki silikse negatif yazıo bi daha yapmadım moralim bozulur diye şuan merakfan çatlıyorm

Bence ovulasuyon hep silik çıkıo herkeste
Canm ben adet günümde yaptım gebelik testi yoktu lh testi yaptım sonuç pozitifti hatta t c den koyuydu görüldüğü gibi ertesi gün gebelik testi yaptım oda pozitif
2gün sonra kana gittim 826çıktı
Yani ovulasyon testinde çok koyu olması lazım

Eklentiler

• sketch-1506769539826.png
    sketch-1506769539826.png
    37,5 KB · Görüntüleme: 41
  • sketch-1506956559866.png
    sketch-1506956559866.png
    23,1 KB · Görüntüleme: 58
Canm ben adet günümde yaptım gebelik testi yoktu lh testi yaptım sonuç pozitifti hatta t c den koyuydu görüldüğü gibi ertesi gün gebelik testi yaptım oda pozitif
2gün sonra kana gittim 826çıktı
Yani ovulasyon testinde çok koyu olması lazım
Canim sende adet gununden once yaptinmi hic? Bende 9gun var asagida attim arkadasa bakarmisin. Ama ovulasyondan once hep silik cikiyordu

Canm test yapmadım ama kan verdim 7gün kala 0,1di varsa şuan çıkmaz bence
Hayir canim ovu testini diyorum adet gununden once yani yumurtlamadan sonra herhangi birgun yaptinmi? Dollenme gerceklestiyse hep koyu devam ediyor adete kadar yani burda okudum bi topikte benim test nasil sence

Canm test yapmadım ama kan verdim 7gün kala 0,1di varsa şuan çıkmaz bence
Buay ilk defa ovu testim adete gunler kala koyu cikiyor daha once ovulasyon gunu harici hep silik cikardi umutlenmek istemesemde burda yazanlar insani umutlendiriyor

Hayir canim ovu testini diyorum adet gununden once yani yumurtlamadan sonra herhangi birgun yaptinmi? Dollenme gerceklestiyse hep koyu devam ediyor adete kadar yani burda okudum bi topikte benim test nasil sence
Yapmadm canım ben ovulasyon testi adet günüme kadar

Canim adete 9gun var bende nasil

Tatlim adete 9 gun kala daha hamileysen bile hamile degilsindir. Yumurta daha yeni dolleniyor. O dollendikten 10 gun sonra ancak beta hcg salgilanmaya baslanir. Suan testinin boyle cikmasi yumurtlaman yeni gectigi icindir. Adete 1 gun 2 gun kala vs yine boyle cikarsa ancak o zaman test tuttu diyebilirsin :)

Evet bende onu diyorum çok doğru adet günüm ama yapmadım

Yap kiz bi test :) ben adetten 4 gun once dijital test yaptim pozitif cikti :)

Tatlim adete 9 gun kala daha hamileysen bile hamile degilsindir. Yumurta daha yeni dolleniyor. O dollendikten 10 gun sonra ancak beta hcg salgilanmaya baslanir. Suan testinin boyle cikmasi yumurtlaman yeni gectigi icindir. Adete 1 gun 2 gun kala vs yine boyle cikarsa ancak o zaman test tuttu diyebilirsin :)

Anladim. Yumurtlamam pazar yada p.tesi oldu. 7-8 gun gecmis uzerindrn hayirlisi bakalim

Sabah yaparım inş belirtilerin neydi canım

Back