• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Acil yardım hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mavikusum

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
169
98
298
Adetime son 4 günüm var belim ve karnımda sancı var ara ara evde ovulasyon testi ile gebelik öğrenilir mi acaba sonuç bu başına gelen var mı

Eklentiler

• 1507384133346-1983746308.jpg
    1507384133346-1983746308.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 279
Adetime son 4 günüm var belim ve karnımda sancı var ara ara evde ovulasyon testi ile gebelik öğrenilir mi acaba sonuç bu başına gelen var mı
Selam canım benimde 4 günün var bugün kana gittim değerim 112 cıktı hamileyim kan yaptır mutlaka

Muhtemeln hamilesin varsa bir tane de gebelik testi yap yada hemen bi kan ver inşallah bebiştir

Kan pazartesi günü ne kaldı artık hastanede nasıl yapilcak ben gitmiştim muayene olun

Saglik ocağına git gebelik belirtim var de kan testi yapıyor hemen özele gidersen gebelik testi istiyorum de direk yaparlar sonuca göre kadın doğuma girersin

Sabah ilk idrarla gebelik testi yap canım hatta erken gebelik testi bulursan daha iyi olur

Bende boyle bir durum yasamistim kistim oldugunu ogrendim reglide surecinde patladi gitti

Kızlar ovu testi ikiside aynı koyulukta olması gerekiyor diye biliyorum inşallah hamişsinizdir. Buarada M Mavikusum ne gibi belirtilerin var benimde adetime 6gün kaldı

Bendede silik cizgi cıktı 2 gün sonra gebelik testindede göründü bikaç gün sonra yapın bence

Bendede silik cizgi cıktı 2 gün sonra gebelik testindede göründü bikaç gün sonra yapın bence
Canım benim adrtime 6 gün var midem bi mayhoş bulantı var çok mu erken senin nasıl olmuştu? Buarada bebişini sağ salim kucağına alırsın inşallah

Back