Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canım benimde 4 günün var bugün kana gittim değerim 112 cıktı hamileyim kan yaptır mutlakaAdetime son 4 günüm var belim ve karnımda sancı var ara ara evde ovulasyon testi ile gebelik öğrenilir mi acaba sonuç bu başına gelen var mı
Kan pazartesi günü ne kaldı artık hastanede nasıl yapilcak ben gitmiştim muayene olun demişti sonraSelam canım benimde 4 günün var bugün kana gittim değerim 112 cıktı hamileyim kan yaptır mutlaka
Gebelik testi yapıcam inşallah negatif çıkar diye korkuyorumMuhtemeln hamilesin varsa bir tane de gebelik testi yap yada hemen bi kan ver inşallah bebiştir
Kan pazartesi günü ne kaldı artık hastanede nasıl yapilcak ben gitmiştim muayene olun
Saglik ocağına git gebelik belirtim var de kan testi yapıyor hemen özele gidersen gebelik testi istiyorum de direk yaparlar sonuca göre kadın doğuma girersin
acilde gebelik icin test yapiyolar illa muayeneye gerek yokKan pazartesi günü ne kaldı artık hastanede nasıl yapilcak ben gitmiştim muayene olun demişti sonra
Gebelik testi yaptım negatif cıktı acaba geç döllenme olabilir miCanim koyu cikmasi lazim iki cizgininde. İnsallah hamilesindir
Birde sabah deneyim doğru 11 ekimde olucam çıkar inşallah ağrım var belim ağrıyorSabah ilk idrarla gebelik testi yap canım hatta erken gebelik testi bulursan daha iyi olur
Olabilir canim ben ovu testi yaptim bu cikti. Seninki nasildiGebelik testi yaptım negatif cıktı acaba geç döllenme olabilir mi
Olabilir canim ben ovu testi yaptim bu cikti. Seninki nasildi
Evet gordum insallah bebislerimiz gelmistir sabirli olmak lazim ama mumkun degilÜste var resim. Bak istersen canım aynı sanirim
İnşallah hamişsindir canım belli olduğnda bizlere söylemeyi unutmaMidem bulanıyor başım dönüyor uykum geliyor kasik ağrım var belim ağrıyor
Canım benim adrtime 6 gün var midem bi mayhoş bulantı var çok mu erken senin nasıl olmuştu? Buarada bebişini sağ salim kucağına alırsın inşallahBendede silik cizgi cıktı 2 gün sonra gebelik testindede göründü bikaç gün sonra yapın bence