- 6 Eylül 2018
- 135
- 11
- 34
Ee pki biz testi iliskiden kac gun sonra yapmalıyız o zaman ? Adet tarihini hatirlamiyorsakEe o o kadar kolay anlasilan bir sey olsa zaten dogum kontrol hapina gerek kalmazdi.
Kız bende senin gibi herkese aynı şeyi soruyorum bu test kesin midiro zaman bu değere güvenmeli miyim ben
o zaman bu değere güvenmeli miyim ben
14 gunEe pki biz testi iliskiden kac gun sonra yapmalıyız o zaman ? Adet tarihini hatirlamiyorsak
Regl tarihimi hatırlamıyorum tam olarak. Geçen ay 22 ile 25 arası olmuştum ama net hatırlamıyorum işte. Bende iliskiden 14 gün sonra yani dün yaptımRegl tarihin gecmeden yapacagin herhangi bir test guvenilir olmaz.
Düz mantık düşündüm hem iliskinin üstünden 14 gün geçti hemde beklediğim adet tarihimden 3 4 gün geçti diye dün test yaptirdim 0.100 çıktı bende de14 gun
Yarin bir daha yaptir rakamda artis yoksa hamile degilsindirRegl tarihimi hatırlamıyorum tam olarak. Geçen ay 22 ile 25 arası olmuştum ama net hatırlamıyorum işte. Bende iliskiden 14 gün sonra yani dün yaptım
16 gün oluyor yarın. Çok fark eder mi ?Yarin bir daha yaptir rakamda artis yoksa hamile degilsindir
Kasiklarim ağrıyor sanki adet olucam da olamıyorum zorluyor gibi. Acaba bende ki bu kahverengi pihtili kanama adet mı? Adetim tam sokulemedi ondan mı kasiklarimi ağrıtıyorYarin bir daha yaptir rakamda artis yoksa hamile degilsindir
Eder16 gün oluyor yarın. Çok fark eder mi ?
Hep böyle gün atarak test mi yapıcaz peki hani net bir gün yok mudur şu kadar günden sonra kesindir gerek yok başka teste diye
Peki teşekkürlerYani 20 gunden sonrasi yuzde 100 dur