• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım hamile değilsem neyim:(

mor_bulut

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
413
257
23
37
Merhaba arkadaşlar sizlerden yardım almak için üye oldum.Yaklaşık 5 aydır bebek için uğraşıyoruz.Bu ay soğan kürü yaptım hatta.Adet olmama bir hafta kala az bir kahve renkte kan geldi.Bir hafta karın ağrısından mahvoldum.Bugün adet günüm ve adet oldum sanırım.Ama öncekilerde koyu ve yoğun olan kanamam bugün bir pedi bile doldurmadı.Testler negatif.Ama ben kabızlık uyku şişkinlik vb.birçok belirtiyi de yaşıyorum.Yarını da bekleyip doktora mı gitmeliyim napmalıyım.Bebiş istiyoruz ama kısmet:(

bir doktora görün canım kan testi ister netleşirsin

Şekerim bir hafta önce bende aynı durumdaydım. 4 gün üst üste test yapmışımdır fakat kahverengi lekeden sonra adet oldum. Adetim de normalden farklıydı ve üstelik erken olmuştum. Önce yerleşme kanaması zannettim ama değilmiş bildiğin adet karın ağrısından mide bulantısından mahvoldum. Hatta düşük bile olabilir diye düşündüm ama değilmiş. Nasip kısmet bu işler. Allah gönlüne göre versin.

Şekerim bir hafta önce bende aynı durumdaydım. 4 gün üst üste test yapmışımdır fakat kahverengi lekeden sonra adet oldum. Adetim de normalden farklıydı ve üstelik erken olmuştum. Önce yerleşme kanaması zannettim ama değilmiş bildiğin adet karın ağrısından mide bulantısından mahvoldum. Hatta düşük bile olabilir diye düşündüm ama değilmiş. Nasip kısmet bu işler. Allah gönlüne göre versin.
Sana da geçmiş olsun kuzum.boşa ümitlenme diyorsun.haklısın.senin de versin cnm napalım kısmet aynen insan yine de acaba diyor

İnsan düşük yapsana anlamıyor ya ihtimal vermediği zaman ..Hep bir şeyleri bir şeylere bağlıyor..Düşükte yapmış olabilirsin koyu kıvamlı ve rengi daha değişik oluyo

İnsan düşük yapsana anlamıyor ya ihtimal vermediği zaman ..Hep bir şeyleri bir şeylere bağlıyor..Düşükte yapmış olabilirsin koyu kıvamlı ve rengi daha değişik oluyo
Aynen canım her şeyi düşünüyor insan anlamlı kılcak bir sürü şey de olunca napacağını şaşırıyor saolasın cnm

Back