Çocuk Hastalıkları Acil yardım göz hastanesi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

BirMucizeAnnesi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2020
4
0
1
35
Anneler merhaba bebeğimin gözü dün geceden beri çapaklanıyordu. Sabah kalktım bir gözü çapaktan tamamen yapışmış açamıyordu. Sütümle sildim ama hastaneye götürmek istiyorum. Bildiğiniz İstanbul da iyi bir göz doktoru var mıdır bebeğim prematüre 4 aylık

Bebeğiniz 4 aylık daha, göz doktoruna ihtiyacı yok henüz :) Takipli olduğu çocuk doktoruna danışın, muayene etsin. Eğer gerekli görürse o sizi göz doktoruna yönlendirir.

Sütünüzden ziyade, kaynatılmış soğumuş suyla silerseniz daha iyi olur.

O şekilde de sildim. Takipli doktorumuz devlet hastanesinde ve randevu alamıyoruz malesef.

O şekilde de sildim. Takipli doktorumuz devlet hastanesinde ve randevu alamıyoruz malesef.
O zaman size naçizane tavsiyem, bu tarz acil durumlarda göstermek üzere, özel hastanede bir doktor bulmanız. İstanbul'da nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bizim çocuk doktorumuz Pendik'te - ki biz Kozyatağı'nda oturuyoruz. Özel muayenehanesi var. Ücreti de çok uçuk değil.

Özel muayenehane olduğu için, haliyle tahliller için bir hastane gerekiyor, onu da evimize en yakın özel hastanede hallediyoruz.

Neyse çok uzattım :) Sonuç itibariyle, eğer ille göz doktoru görsün derseniz evinize en yakın hastaneyi arayın, bebek için göz servisi olup olmadığını sorun. Onlar sizi yönlendirir. Ama bu aylarda bebeğinizle göz değil, pediatri servisi ilgilenir.

Çok teşekkür ederim. Avrupa yakasında oturuyorum bize uzak malesef. Ben de istiyorum özelde bir çocuk doktoru ama henüz bulamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…