• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardim ferittin ve hgb Anemi kan hapi ve ignesi

Beysal

Prensim ikinci aşkım.....
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
4.800
502
173
Kizlar Merhaba ben uzun yıllardır anemi tedavisi görüyorum sürekli ilaci bıraktığım icin hep yarim kaliyor tedavim kan degerlerim hep düşük bir tek hamilelikte 13 gördüm hgb yi en son tahlilde
HGB 8
FERRITTIN 1
Çıktı kızlar cok aşırı halsizim başım cok ağrıyor uyku hali var surekli günde 1 hap kullanıyorum ama cok mide bulantısı ishal ve kabızlık yapıyo ne yapsam kızlar varmı benim gibi olan sizce igne mi daha etkili olur yoksa kendimi zorlayip ilaca mi devam etsem???

Kizlar Merhaba ben uzun yıllardır anemi tedavisi görüyorum sürekli ilaci bıraktığım icin hep yarim kaliyor tedavim kan degerlerim hep düşük bir tek hamilelikte 13 gördüm hgb yi en son tahlilde
HGB 8
FERRITTIN 1
Çıktı kızlar cok aşırı halsizim başım cok ağrıyor uyku hali var surekli günde 1 hap kullanıyorum ama cok mide bulantısı ishal ve kabızlık yapıyo ne yapsam kızlar varmı benim gibi olan sizce igne mi daha etkili olur yoksa kendimi zorlayip ilaca mi devam etsem???
Var canım ben Ferrari bendede çıktı kabızlık allah yardımcımız olsun

Var canım ben Ferrari bendede çıktı kabızlık allah yardımcımız olsun
Ferre çıktı yazacaktım kusura bakma zor çok zor bu kansızlık olayı kahveye le portakal suyunu karıştırıp içinde kansızlık iyi geliyormuş sevgiler ben içmeye basladim

Herkese geçmiş olsun
canım yanlış olabilir takılma demek sende kansızsın senin değerlerin kaç ? ayrıca cevap verdiğin için teşekkür ederim ben ilacı nerdeyse 1 aydır kullanıyrum kabızlığım devam ama mide bulantım azaldı bakalım ilk kutu bitince gidicem dr a tekrar tahlil için ne çıkacak sonuçlar o zaman

HGB 8
FERRITTIN 1
Yanlış yaşım kusura bakmayın geçmiş olsun
Hemoglobin sayısının düşük olduğu durumlarda organlara yeteri kadar oksijen alımı olmuyo. ciltte solukluk veya hızlı kalp atışı gibi anemi belirtileri varsa tedbir almak lazım

https://www.iyibakkendine.com/hgb-dusuklugu-yuksekligi-hemoglobin-nedir/
BU LİNKTE UZMANLARIN SON ARAŞTIRMALARI VAR HGB KONUSUNDA

Back