Merhaba ,Arkadaslar Nisanin ikinci haftasi meme buyutme operasyonu olmak istiyorum. Maddi olarak kendimi ayarliyamadigimdan cok iyi odeme kolayligi saglatan Esteworldte ameliyat olmayi dusunuyorum malesef istedigim doktorlar ya taksit yapmiyor yada cok pahali. Esteworld'te meme buyutme yaptiran varmi? Ne kadara yaptirdi ve tavsiye edebileceginiz doktor ismi varmi? Hangi esteworld oldugu farketmez. Cevaplarinizi cok acil bekliyorum :)
Yardimmmmmmmmm edin
Bu arada burda yeniyim
7500tl meme buyutme operasyonu bonus ve worde 9 taksitMerhaba ,
Ödeme kolaylığını ve ücretini bildiğiniz bilgi aldığınız operasyon hangisi ?
esteticada hangi doktor ?Kizlar pardon esteticada bu fiyati aldim ben az once esteworldte omer kacmaz hocayla gorustum 10000 tl dediler taksit imkani var.
Hakan kacar sanirim. Soyismi kacar :)esteticada hangi doktor ?
Arkadaslar 15 nisana tarih aldim. Eskiden Gatada calisan bir plastik cerrah. Askeriyede calisan kuzenim araciligiyla buldum. Cok guven verdi. Muthis enerjik ve isini seven biri. Yaptigi gogusler iyi gorunuyor instada. Bakalim nasil olucak :))) sabirsizlikla bekliyorum. Burdan paylasmaya devam edicem :)) Serbulent bey adi :)
Mentor marka kullanicak. Gogus dokum yeterince oldugu icin kas alti yapmayacak. Gogus dokusunun altina koyacak. Gogus altinda olacak kesi. Gogus dokusu az olanlar icin kas alti yapiliyormus bu sekilde saglam kasi kesmicem dedi hem daha agrisiz oluyormus ve silikon hicbir sekilde hissedilmicek dedi. Cok iddiali konustu. Ziplaya ziplaya gidiceksin burdan dediOo ne güzel,hangi hastanede olacaksın ?
Kesi izi nerede olacak ve hangi marka protez kullanılacak biraz detay verebilir misin ?
Şimdiden iyi şanslar sağlıkla mutlulukla operasyondan çıkman temennisiyle,
Olduktan sonra da girip yazarsın değil mi süreci :))
Sevgiler,
Güzel detaylar , hoplaya zıplaya çıkarsın umarım :)Mentor marka kullanicak. Gogus dokum yeterince oldugu icin kas alti yapmayacak. Gogus dokusunun altina koyacak. Gogus altinda olacak kesi. Gogus dokusu az olanlar icin kas alti yapiliyormus bu sekilde saglam kasi kesmicem dedi hem daha agrisiz oluyormus ve silikon hicbir sekilde hissedilmicek dedi. Cok iddiali konustu. Ziplaya ziplaya gidiceksin burdan dedi
Tatli doktor yaa
Tsk ederim detaylari yazarim burdan tabiki.
evet bende merak ediyorum :) Güzel olsun şimdidenGüzel detaylar , hoplaya zıplaya çıkarsın umarım :)
Hastane adını ve kabataslak ücreti de paylaşabilirsen çok faydalı olur :))
Sevgiler
Istanbul estetic center Sislide. Fiyatlarim 10.000 den basliyor dedi kuzenim araciligiyla gittigim icin ve ayni sektorden oldugumuz icin 7500e anlastim ben. Ben ayni zamanda sac ekimindeyim ve estetisyenim. Kalici makyajla ugrasiyorum. Haliyle sektoru iyi taniyorum :) bu fiyati alabildim kendisinden. Ama dusunen varsa bi gorusup enerjisini alsin derim doktorun oyle karar versin. Benim ameliyatimida bekleyin bakalim nasil olcakGüzel detaylar , hoplaya zıplaya çıkarsın umarım :)
Sevgiler
Ben şişli deyim iyiymiş iyiymiş :))Istanbul estetic center Sislide. Fiyatlarim 10.000 den basliyor dedi kuzenim araciligiyla gittigim icin ve ayni sektorden oldugumuz icin 7500e anlastim ben. Ben ayni zamanda sac ekimindeyim ve estetisyenim. Kalici makyajla ugrasiyorum. Haliyle sektoru iyi taniyorum :) bu fiyati alabildim kendisinden. Ama dusunen varsa bi gorusup enerjisini alsin derim doktorun oyle karar versin. Benim ameliyatimida bekleyin bakalim nasil olcak
Cok tesekkur ederim az kaldi. Gogus alti kesisi olucak mentor marka yuvarlak protez kullanilcak. Sislide estetik istanbulda olucam doktor Serbulent.Oo ne güzel,hangi hastanede olacaksın ?
Kesi izi nerede olacak ve hangi marka protez kullanılacak biraz detay verebilir misin ?
Sevgiler,
Sonunda bitti valla ayni gun hastanenin bahcesinde gezintiye ciktim. Cok rahat bir operasyon oldu bugun tam 1 ay oldu dikisler nerdeyse kayboldu. Gogus altindan kesi oldu. Ne kas geviseticimi ne agri kesicimi nede antibiyotigimi ictim. Siz sakin bunu yapmayin ama :) vunku benim ilac icme sorunum var.Oo ne güzel,hangi hastanede olacaksın ?
Sevgiler,
Kizlar cok memnun kaldim. Daha onceden yaptirmadigima cok pismanim. Ameliyat gunu ciktim hastanenin bahcesinde oturdum. ERtesi gun taburcu olurken tam saclarimi toplarken doktor girdi. Kollarimi okadar kaldirabildigime sasirdi :))Güzel detaylar , hoplaya zıplaya çıkarsın umarım :)
Sevgiler