Acil yardim! Esteworld'te meme buyutme yaptiran varmi?

hi_browz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
17
11
36
Arkadaslar Nisanin ikinci haftasi meme buyutme operasyonu olmak istiyorum. Maddi olarak kendimi ayarliyamadigimdan cok iyi odeme kolayligi saglatan Esteworldte ameliyat olmayi dusunuyorum malesef istedigim doktorlar ya taksit yapmiyor yada cok pahali. Esteworld'te meme buyutme yaptiran varmi? Ne kadara yaptirdi ve tavsiye edebileceginiz doktor ismi varmi? Hangi esteworld oldugu farketmez. Cevaplarinizi cok acil bekliyorum :)
Yardimmmmmmmmm edin
Bu arada burda yeniyim

Merhaba ,
Ödeme kolaylığını ve ücretini bildiğiniz bilgi aldığınız operasyon hangisi ?

Kizlar pardon esteticada bu fiyati aldim ben az once esteworldte omer kacmaz hocayla gorustum 10000 tl dediler taksit imkani var.

Ben Engin Öcal ile görüşmüştüm Esteworld te.. fiyatı yazdığım kağıdı kaybettim karın ve göğüs beraber konuştuğum için hatırlayamadım.
Ben de blue_suede in memnun kaldığını okuyunca gidip görüşmüştüm
Dr bey çok ta içime sindi çünkü kilo fazlam var ve önce lipo daha sonra karın germeyi önerdi ki doğrusunun da bu olduğunu sonradan iyice öğrendim.
Kilo vermeyi bekliyorum o nedenle olmadım ben kasım sonu ya da aralık ta görüşmüştüm.
Gelişmeleri yazarsanız çok sevinirim :)
Bol şanslar

Arkadaslar 15 nisana tarih aldim. Eskiden Gatada calisan bir plastik cerrah. Askeriyede calisan kuzenim araciligiyla buldum. Cok guven verdi. Muthis enerjik ve isini seven biri. Yaptigi gogusler iyi gorunuyor instada. Bakalim nasil olucak :))) sabirsizlikla bekliyorum. Burdan paylasmaya devam edicem :)) Serbulent bey adi :)

Oo ne güzel,hangi hastanede olacaksın ?
Kesi izi nerede olacak ve hangi marka protez kullanılacak biraz detay verebilir misin ?
Şimdiden iyi şanslar sağlıkla mutlulukla operasyondan çıkman temennisiyle,
Olduktan sonra da girip yazarsın değil mi süreci :))

Sevgiler,

Mentor marka kullanicak. Gogus dokum yeterince oldugu icin kas alti yapmayacak. Gogus dokusunun altina koyacak. Gogus altinda olacak kesi. Gogus dokusu az olanlar icin kas alti yapiliyormus bu sekilde saglam kasi kesmicem dedi hem daha agrisiz oluyormus ve silikon hicbir sekilde hissedilmicek dedi. Cok iddiali konustu. Ziplaya ziplaya gidiceksin burdan dedi
Tatli doktor yaa
Tsk ederim detaylari yazarim burdan tabiki.

Güzel detaylar , hoplaya zıplaya çıkarsın umarım :)
Hastane adını ve kabataslak ücreti de paylaşabilirsen çok faydalı olur :))
Sevgiler

Sevgiler
evet bende merak ediyorum :) Güzel olsun şimdiden

Sevgiler
Istanbul estetic center Sislide. Fiyatlarim 10.000 den basliyor dedi kuzenim araciligiyla gittigim icin ve ayni sektorden oldugumuz icin 7500e anlastim ben. Ben ayni zamanda sac ekimindeyim ve estetisyenim. Kalici makyajla ugrasiyorum. Haliyle sektoru iyi taniyorum :) bu fiyati alabildim kendisinden. Ama dusunen varsa bi gorusup enerjisini alsin derim doktorun oyle karar versin. Benim ameliyatimida bekleyin bakalim nasil olcak

Ben şişli deyim iyiymiş iyiymiş :))
Tüm samimiyetinle aldığın indirime kadar paylaştığın yazdığın için çok teşekkür ederim.
Benim görüştüğüm prof dr gürhan bey de orada yapıyorum demişti demek ki güvenilir bir hastane
Fotoğraflarını deneyimlerini memnuniyetini takip edeceğim :)

Cok tesekkur ederim az kaldi. Gogus alti kesisi olucak mentor marka yuvarlak protez kullanilcak. Sislide estetik istanbulda olucam doktor Serbulent.
Olduktan sonda detaylari yazarim. Darisi isteyenlerin basina :))

Sonunda bitti valla ayni gun hastanenin bahcesinde gezintiye ciktim. Cok rahat bir operasyon oldu bugun tam 1 ay oldu dikisler nerdeyse kayboldu. Gogus altindan kesi oldu. Ne kas geviseticimi ne agri kesicimi nede antibiyotigimi ictim. Siz sakin bunu yapmayin ama :) vunku benim ilac icme sorunum var.
Kizlar cok kolay atlattim bomba gibiyim :) kollarimi kaldiramama falan gibi problemlerimde olmadi. Cok memnunum. Dogru bi secim yaptim :) kas alti mentor marka garantili. 300cc
Bu hocaya yaptirmak isterseniz pisman olmazsiniz. Isinde basarili. Burundada cok basarili oldugunu gordum. Surekli ameliyat sonrasinda kontrollere cagirdi hep ilgilendi. Gelen giden hastalarin yorumlarida muthisti kontroller sirasinda karsilastigim
Yeri sislide ilgilenen olursa numarasini veririm

Sevgiler
Kizlar cok memnun kaldim. Daha onceden yaptirmadigima cok pismanim. Ameliyat gunu ciktim hastanenin bahcesinde oturdum. ERtesi gun taburcu olurken tam saclarimi toplarken doktor girdi. Kollarimi okadar kaldirabildigime sasirdi :))
Cok rahat guzel bir operasyondu. Cok ilgili alakaliydi hepsi. Ameliyattan cikinca beni uyandirdiklarinda usudugum icin fon makinasi bile tuttular ayaciklarimi isittilar :)

Veeeee en onemlisi suana kadar kimse anlamadi :)) Cok dogal. Harika. Kesi izi nerdeyse kalmadi. Beni hic rahatsiz etmiyor.
Kesinlikle oneriyorum. Aramayin artik doktor falan. 9500tl odedim. Kullanicagim sutyenide verdiler. 1 gece hastanede yattim. ertesi gun ciktim. Duzenli kontrol yapti ama bi sorun yoktu tabikide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…