Arkadaşlar çok büyük bir dert değil belki ama acıdan ağlamak üzereyim.
Yeşil biber doğradım, çok acıymış, saatlerdir ellerim kavruluyor. Suyun altından çıkaramıyorum. Buzda işe yaramadı. İlk defa başıma geldi. Nasıl dindiririm bu acıyı biliyorsanız söyleyin lütfen..
Bu yazıyı bile çok zor yazdım, bilgisayarın ısısı daha da beter hale getirdi ellerimi..
aklima tek gelen anestol krem varsa ondan sur eline.ve sakin o biberi yeme.gecmis olsun
komsularda olabilir yanikta yarada kullanilan bir krem.cok aci cekiyorsan bir sor derimMalesef yok..Teşekkür ederim
komsularda olabilir yanikta yarada kullanilan bir krem.cok aci cekiyorsan bir sor derim
Arkadaşlar çok büyük bir dert değil belki ama acıdan ağlamak üzereyim.
Yeşil biber doğradım, çok acıymış, saatlerdir ellerim kavruluyor. Suyun altından çıkaramıyorum. Buzda işe yaramadı. İlk defa başıma geldi. Nasıl dindiririm bu acıyı biliyorsanız söyleyin lütfen..
Bu yazıyı bile çok zor yazdım, bilgisayarın ısısı daha da beter hale getirdi ellerimi..
konu sahibi başka topikte işi bitince gelir
bende:))) yalniz ilk defa duydum bu bilgiyi.tesekkurleranestol pomadı bırak elindeki biberin özünü yağlı kremle atman gerekiyor hadi koş ben doktorum hadi
bu cok mantikli kollagen yapisindan dolayi doku yenilenmesine yardim eder yapistirir ayrica sanirim yanigin derinlesmesini de engeller ama bu yanik degil arkadasin hissettigi yanma hissi.farkli yaniHABER ARŞİVİ
25
Yanıklar için yumurta akı tedavisi
Bir yanık meydana geldiğinde önce hemen soğuk suyun altına tutmak sonra ise bu bölgeye yumurta akı uygulamak tedavinin önemli bir parçasıdır.
Hiçbir zaman bunu kullanmak gerekmeyeceği düşünülür, ama gerektiğinde...
Yumurta akı kullanılarak yanıklar basit ve etkin biçimde tedavi edilebilir.
Bu yöntem itfaiyecilerin eğitimi sırasında ders olarak verilen önemli tedavi yöntemlerinden biridir.
aynı şey başıma geldiğinde benim işime çok yaradı
hiç olmazsa evdeki imkanlarla deneyebilir diye yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?