• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları acil! yardım edin!!!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
biricik merhaba hemşerim belma düşünceliye götürdünmü çok iyi doktordur
canım ya sigorta yani yeni adıyla atatürk devlet hastanesinde çalışıyor
geçmiş olsun canım

biricik merhaba hemşerim belma düşünceliye götürdünmü çok iyi doktordur
canım ya sigorta yani yeni adıyla atatürk devlet hastanesinde çalışıyor
geçmiş olsun canım

sağol canım. bi araştırayım hani hast. doktoruymuş. teşekkürler

Acil şifalar diliyorum canım.çok üzüldüm.Allah yardımcın olsun.
sadece duamı paylaşabilirim antalyadasın,önerebileceğim bir yer yok..

canım tıp fakültesine götür.
daha kapsamlı bakılırbir çaresi bulunur inşallah. sabırlı olmaya çalışın. Allah yardımcınız olsun.

çok geçmiş olsun.düşmeyen ateşin sebebi enfeksiyondur.diş ateşi 38,5 geçmez.viralmi bakteriyelmi olduğunun anlaşıldığı CRP diye kan testi var. zaten yapılmıştır herhade.uygun antibiyotik tedavisiyle de enfeksiyon kontrol altına alınınca ateşin düşmesi beklenir. boğaz kültürü yaptırabilirsin.kültürde üreyen bakteriye görede antibiyotik kullanılır. belki kullanılan antibiyotiklere dirençlidir o yüzden cevap vermemiştir.
en akıllıca olanı bencede tıp fakültesine götürmeniz.

Son düzenleme:
mesaj yazan herkese teşekkür ederim. en nihayetinde iyi bir çocuk hastanesi bulabildik.doktoru hiç bekletmeden hastaneye yatış yaptı ve serum bağladılar. 2 gün boyunca hastanede kaldık ve rota virüsü kaptığını tetkikler sonucunda öğrendik. allaha şükürler olsunki şuanda durumu gayet iyi. ama onu o hasta halinde öyle boynu bükülmüş ösolgun çiçekler gibi görünce ömrümden ömür gitti. bi ara eşim çocukla uğraşmayı bıraktı benimle ilgilenmeye başladı. çocuğum kucağımda sinir krizi geçirdim. çocuğunu o halde görüpte birşey yapamamak çok ama çookkk acıymış.allahtan hepsi geride kaldı. allah tüm hasta olan şifa bekleyen bebeklere çocuklara hastalara yardımcı olsun. kimsenin yavrusunu hastane kapılarında bırakmasın.

canım gecmiş olsun aynısını bende yasadım bir hafta once sabahbebişim birden ateşlendi ve 6b doktor deiştirdim fakat 2 gun boyunca ateşi 39 dan asagıya dusmedi sonunda bir hastanedeki doktor kaka testi istedi sonucunda bagırsaklarında mikrop cıktı ilac verdi daha ilersi rota virusu oluyormus biz aşımızıda 2 aylıkken oldugumuz için biraz daha kolay tedavi oldu tektrar gecmiş olsun

Back