Çocuk Hastalıkları acil! yardım edin!!!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Biricik

üç böcek bir çiçek
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
1.170
6
681
Antalya
arkadaşlar çok acil çocuk doktoruna ihtiyacım var. işinin ehli olması şart. 3 gündür oğlumla hastane ,acil kapılarında heba olduk. oğlumun 38 den aşağıya düşmeyen ateşine hiçbir doktor çare olamadı. kafayı yicem. çocuğum gözümün önünde eriyo. lütfen yardım edin.

canım geçmiş olsun nasıl iş bu ya nasıl doktor bunlar nasıl düşüremezler sebebi ne ateşinn odamı belli degil o doktorlara diploma verenlerin ........klava:

aynen çıldırmak üzereyim. bu çağda herşeyin çaresi var ama çocuğun ateşini düşürebilecek bi şey yok..

hastalığı ne arkadaşım, bakteriyel mi viral bişey mi, ne teşhis koyuldu

bilmiyoruzki. herşeyi normal görünüyo diyorlar doktorlar. bir iki ilaç yazıp gönderiyorlar o kadar.

hastalığı ne arkadaşım, bakteriyel mi viral bişey mi, ne teşhis koyuldu

ben de bi anlayabilsem hastalığı ne... doktorlarda anlayamıyorlarki. biri diyo diş çıkarıyo. biri diyo boğazında hafif bi enfeksiyon var gibi. biri diyo birşey gözükmüyo... allahım sabır....

ılık banyo yaptır dicem ama bu kadar çaresiz kaldığına göre onları yapmışsındır herhalde, büyük ihtimalle calpol de vermişsindir, geçmiş olsun

sanırım salgın gibi bişey var benimyan komşumun oğluda bugün ateşten hastaneede serum yedi dr bişey yok tahliler temiz demiş eve geldi hala ateşi vardı

özel hastane yahut çocuk hastanesi yokmu canım oralarda
ateş enfeksiyon yada intihaplanmada çıkar genelde
dişi falanmı çıkıyoki bilemediler...
aklımada bişi gelmiyoki
bukadar sürede düşmeyen ateş bebeği tehlikeye sokar onu biliyorum
bol bol sıvı verin muhakkak
serum takmışlardır heralde ...

ılık banyo yaptır dicem ama bu kadar çaresiz kaldığına göre onları yapmışsındır herhalde, büyük ihtimalle calpol de vermişsindir, geçmiş olsun

denemediğim vermediğim ateş düşürücü kalmadı. azıcık düşer gibi oluyo (oda 37,5 ) sonra yine tavan yapıyo. şuan ıslak bezlerle soğuk tampon yapıyorum. sürekli gece elimde bez şurup...

2 tane özel hastaneye gittim bu gün. bi tanede devlet hastanesine. yapılan testlerde herşeyi temiz çıkıyo. sürekli su veriyorum. başkada birşey içmiyo yemiyo zaten.serum takanda olmadı

Canım çok geçmiş olsun. Benim oğlumda zamanında böyle sebebi bilinmeyen ateşi vardı, 4 gün düşüremediler ve herhangi bir teşhiste koyamadılar. 4 günün sonunda iyileşti.
Devlet hastanesine götürdün mü. İnan şu anda aklıma bir şey de gelmiyor.

aman diyim dozundan fazla şurup verme, aynı şey benim oğlum bebekkende olmuştu, sebebsiz ateş ara ara olup geçiyodu, gaita testi, idrar testi de yaptırsaydın belki enfeksiyon olabilir

aman diyim dozundan fazla şurup verme, aynı şey benim oğlum bebekkende olmuştu, sebebsiz ateş ara ara olup geçiyodu, gaita testi, idrar testi de yaptırsaydın belki enfeksiyon olabilir

gaita testi 2 kere yapıldı. temiz çıkıyo.

Ah kıyamam ben ona...
annesi sirkeli suyla eklem yerlerini silebilirsin...
limon kolonyasının içine bebek aspirini ezip onu da sürebilirsin...
4 saate bir ateş düşürücü ver ama
biliyoruz ki ateş vücutta enfeksiyon olduğunda yükselir...
lütfen panik yapmayın,ilk işiniz,bulunduğunuz ilde tam teşekküllü
bir hastanenin aciline ya da yenidoğan bölümüne gitmeniz...
ama önce sakin olun ve panik yapmayın ...
sonucu da bizlere bildirin lütfen...
Allah şifa versin,

ateş ölçerinde dikkat et yanlış ölüçüyor olmasın, soğttuğun bi dişliğide verebilirsin, ağzına sokup çıkartırken ferahlatır belki

sağol canım. devletede götürdüm. dişi çıkıyo ondandır dediler. birkaç ilaç yazıp gönderdiler. içiriyorum ama ne fayda. çocuğun beti benzi atıyo . neşesinden eser kalmadı yavrumun.ne zormuş yaaa allah çocukları bebekleri hasta olanlara herkese deva versin. çok zor çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…