Acil yardım edin lütfen

Sahtemelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
14
0
86
34
Ankara
Daha yeni evliyim ve hamile kalmak istemiyorum bir sorum olucak eşimle adetimden 2 gün önce birlikte olduk içime boşalmadı ama vajinamın üstüne boşaldı gittim hemen yıkadım 2 gün sonra adet oldum normalde 5-6 gün sürer bu sefer 3 gün zor sürdü acaba hamile kalma ihtimalim var mı internette okuduğumda adet olsan bile üstüne görme var bu yüzden kafam takıldı

adetlerin düzenliyse hamile kalma şansın yok yumurtlama günleri adetten 14 gün öncesine denk geliyor stresten az sürmüştür addetin bence çocuğu da çok fazla erteleme inşallah istediğin hayırlı zamanda bebişini alırsın kucağına bizim gibi beklemezsin :85:

Canım bilmiyorum ki ya mide bulantım falan oluyo böyle arada başım dönüyo şüphelenmeye başladım bende

Canım bilmiyorum ki ya mide bulantım falan oluyo böyle arada başım dönüyo şüphelenmeye başladım bende

diğer forumlara baktığımızda çoğunlukla 2. 3. aydan beri bulantılar başlar seninki strestendir içini ferah tut hemde hamileysen hamilesin evli barklı kadınsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…