acil yardım edin lütfen !!!!!

Of bi bitmediniz ya .Şu umut testlerini fantazi yaşayıp sonrasında kapildığınız korkularınıza kullanmayin arkadaş

lütfen beni eleştirmek yerine yardımcı olun. yaptığım yanlış bir hata yaptım bir daha kismeyle evlenene kadar ilişkiye girmeyeceğim
Seni elestirmiyorum ben bana ne ne yaparsan yap.Yapip yapıp buraya gelip yardım istiyorsunuz gına geldi artık bu tür şeyleri görmekten.Cocugu olmayan onca kadın umutla beklerken sizin bu testi atıp yardım yardim demeniz berbat

çok haklısınız bu iş oyuncak değil. yaptıklarım için de pişmanım. bu korku bana yeter.

Kınamıyorum ama burda açılan konuların %80i erkek arkadaşımla diye başlıyor
Madem korkuyorsunuz niye yapıyorsunuz

Şu an negatif görüyorum ben bir kaç gün sonra tekrar yaparsınız rahatlamış olursunuz daha iyi
ilk yaptığım test niye öyle dağıldı acaba. adet olduğum halde böyle endişelenmemeliyim ama karnımdaki şişlik bir tülü geçmiyor. o kadar çaresizim ki ağlayarak yazıyorum. pişmanım yaptıklarımdan. her şeyin bir zamanı var. kimseye söyleyemiyorum.

gidiyorum sürekli geliyor çıkartıyorum. ama geçmiyor şişlik. bir defa daha olmuştu jinekoloğa gittim. mantar demişti. yine olabilir mi acaba
Normal gaz da sürekli Olablir
Üşütmşte olablrsn

Yazmışsın zaten adet oldum diye
Testtede çizgi falan yok beklediğinde kuruyunca kuruma çizgisi çıkabilir

Hamile olman için ilk 5 10 dk içinde çıkmış olması lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…