• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler acil yardim edin lutfen

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Tuuba02

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2020
16
4
1
34
Herkese merhaba, ben hamileligimin 34+1 gününde kızımı kucağıma aldım kilosu 2500 boy 47 cm olarak doğdu kuveze alınmadı o yüzden fakat bebeğim doğduğundan beri onca cabama rağmen bir türlü emmiyor mama takviyesi yapıyorum ve sütüm de sezaryen doğumdan dolayı yeterli değil. Onu emzirmeye nasıl alistirabilirim silikon bile denedim kabul etmedi lütfen bana yardımcı olun.

Herkese merhaba, ben hamileligimin 34+1 gününde kızımı kucağıma aldım kilosu 2500 boy 47 cm olarak doğdu kuveze alınmadı o yüzden fakat bebeğim doğduğundan beri onca cabama rağmen bir türlü emmiyor mama takviyesi yapıyorum ve sütüm de sezaryen doğumdan dolayı yeterli değil. Onu emzirmeye nasıl alistirabilirim silikon bile denedim kabul etmedi lütfen bana yardımcı olun.
Öncelikşe biberon emiyoröu? Onu emiyorsa emme refleksinde bir aıkıntı yok ama emmiyprsa olablir. Bunu doktor daha iyi anlar. Hiç göğsünüze tatlı bişey sürüp denedizöi

Biberonu emiyor ama göğsümü ağzına almıyor işin kötü yanı sütüm de çok çok az sagip veriyorum 25 CC ancak geliyor

Biberonu emiyor ama göğsümü ağzına almıyor işin kötü yanı sütüm de çok çok az sagip veriyorum 25 CC ancak geliyor
Sütün emzirdikçe gelir bende sezeryan oldum 33. Haftamda ve bebeğim 20 gün küvezde kaldı sağıp gönderiodum bende 20 ml ble çkmıyordu en fazla 15.. biberon emiyorsa anne memesni de emer demşti hemşresi ... siz sürekli biberoh ile mama takviyesi verdiğiniz için almyordur memeyi inatlaşn çocuğunuzla o biberon istedkçe siz memenzi vern sonunda kazanacaksnz ve sütünüz de o emip göğsünüzü çektikçe artacak ...

Hayirli olsun bebeginiz. Biberon alan bebekler memeyi reddedebiliyor. Sutunuz varken memeye alistirmaya calisin. Ayakta sallayarak emzirmeyi denediniz mi ise yariyor

Sütün emzirdikçe gelir bende sezeryan oldum 33. Haftamda ve bebeğim 20 gün küvezde kaldı sağıp gönderiodum bende 20 ml ble çkmıyordu en fazla 15.. biberon emiyorsa anne memesni de emer demşti hemşresi ... siz sürekli biberoh ile mama takviyesi verdiğiniz için almyordur memeyi inatlaşn çocuğunuzla o biberon istedkçe siz memenzi vern sonunda kazanacaksnz ve sütünüz de o emip göğsünüzü çektikçe artacak ...
İnşallah dediğiniz gibi olur çok zor psikolojik olarak bu durum

Hayirli olsun bebeginiz. Biberon alan bebekler memeyi reddedebiliyor. Sutunuz varken memeye alistirmaya calisin. Ayakta sallayarak emzirmeyi denediniz mi ise yariyor
Teşekkür ederim deneyeceğim fakat meme ucum da kısa alamıyor bir türlü

İnşallah dediğiniz gibi olur çok zor psikolojik olarak bu durum
Blyorum aynlarnı birkaç gün önce yaşadm oturup evladma yetemyorum ne bçm anneym dya ağladm ama pes etmedk.. sende pes atme savaş..

Meme ucunu değil kahverengi halkanın ağızına alabldiği kadar hepsni almasnı sağla doğru emzrme şekli o zaten .. Emdkçe ucu da çkacak

Emzirme videoları izleyin. Pozisyon yanlıştır. Meme ucu vs kahverengi alan damağa oturmalı. Oturduktan sonra memeyi uyarı yapar çocuk ve sonrasında süt salgılanır.

Back