kızlar ben 30 yasındayım tam 5.5 haftalık gebeyim beta hcg degerim normal artıyor.ancak dun doktora gittim bebeğini görmem lazım dedi karından ultrasyonda goremedi transvajinal yapacam dedi izin verdim ama yine bişey göremedi kalp atısıda duymadım içi boş dedi.ultrasyon aletim çok yeni herseyi görür aslında yuzde 70 suan görmesi lazımdı dedi.ama ben polikistik over hastası olduğum için belki geç döllenme olmuş olabilir bu hastalarda olabiliyor dedi.internetten baktım geç döllenme genelde adet düzensizliği olanlarda oluyormus ama benim adetim hep düzenlidir tam 28 gunde bir olurum.boş gebelik olabilir mi kızlar sizler kacıncı haftada bebeği gördünüz kalp atısını duydunuz?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
acil yardım edin kızlar lutfen boş gebelik olabilir mi?
- Konu Sahibi seda45
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- boş gebelik;geç döllenme
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
- 363
kızlar ben 30 yasındayım tam 5.5 haftalık gebeyim beta hcg degerim normal artıyor.ancak dun doktora gittim bebeğini görmem lazım dedi karından ultrasyonda goremedi transvajinal yapacam dedi izin verdim ama yine bişey göremedi kalp atısıda duymadım içi boş dedi.ultrasyon aletim çok yeni herseyi görür aslında yuzde 70 suan görmesi lazımdı dedi.ama ben polikistik over hastası olduğum için belki geç döllenme olmuş olabilir bu hastalarda olabiliyor dedi.internetten baktım geç döllenme genelde adet düzensizliği olanlarda oluyormus ama benim adetim hep düzenlidir tam 28 gunde bir olurum.boş gebelik olabilir mi kızlar sizler kacıncı haftada bebeği gördünüz kalp atısını duydunuz?
5,5 hafta kalp atışı için erken bencede. 10.haftada kalp atışı duyanlar oluyor geç döllenme sebebiyle. Bende 5+4'ken doktora gittiğimde sadece boş bir kese vardı. 7 haftalıkken duydum kalp atışını. Kesinlikle bekle canım. İnşallah sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına
- 24 Nisan 2015
- 6.895
- 7.092
- 198
o haftada kese gorunur bebek 8-9 haftalarda gorursun , kalp atısını o zamana kadar duymazsan sıkıntı var demektır...kızlar ben 30 yasındayım tam 5.5 haftalık gebeyim beta hcg degerim normal artıyor.ancak dun doktora gittim bebeğini görmem lazım dedi karından ultrasyonda goremedi transvajinal yapacam dedi izin verdim ama yine bişey göremedi kalp atısıda duymadım içi boş dedi.ultrasyon aletim çok yeni herseyi görür aslında yuzde 70 suan görmesi lazımdı dedi.ama ben polikistik over hastası olduğum için belki geç döllenme olmuş olabilir bu hastalarda olabiliyor dedi.internetten baktım geç döllenme genelde adet düzensizliği olanlarda oluyormus ama benim adetim hep düzenlidir tam 28 gunde bir olurum.boş gebelik olabilir mi kızlar sizler kacıncı haftada bebeği gördünüz kalp atısını duydunuz?
- 26 Ekim 2015
- 565
- 229
- 23
Ben gittiğimde 5+4tüm keseyi karından da vajinal ultrasonda da kese görünmemişti. 1 hafta sonra tekrar çağırmıştı o zaman görmüştük. Siz de kesin böyle olması lazım diye konuşup anne adayının canını sıkıp üzmeyin. Herkeste değişebilir. Ben adetimi beklediğim gün doktora gittim bhcg 1200 küsürdü. Kimisi adeti 4 gün geçtikten sonra 70 80 çıkmış ama sağlıklı gebelikler onlar da. Bu değerler tarihler vs değişebilir kişiden kişiye. Sizden ricam 'kesin böyle olur olması lazım ' şeklinde konusup zaten stresli olan anneleri üzmeyin.o haftada kese gorunur bebek 8-9 haftalarda gorursun , kalp atısını o zamana kadar duymazsan sıkıntı var demektır...
canım bende kese gorundu bebek gorunmedi zaten.Ben gittiğimde 5+4tüm keseyi karından da vajinal ultrasonda da kese görünmemişti. 1 hafta sonra tekrar çağırmıştı o zaman görmüştük. Siz de kesin böyle olması lazım diye konuşup anne adayının canını sıkıp üzmeyin. Herkeste değişebilir. Ben adetimi beklediğim gün doktora gittim bhcg 1200 küsürdü. Kimisi adeti 4 gün geçtikten sonra 70 80 çıkmış ama sağlıklı gebelikler onlar da. Bu değerler tarihler vs değişebilir kişiden kişiye. Sizden ricam 'kesin böyle olur olması lazım ' şeklinde konusup zaten stresli olan anneleri üzmeyin.
- 4 Mart 2012
- 2.711
- 2.379
- 198
Kese gorunduyse simdiden stres yapmayin.
Bi hafta sonra tekrar gidin. Yine gorunmezse 7.haftada tekrar gidin.
Benim 6.haftada kanamam olmustu kosa kosa doktora gittim kese hala bostu.
6.haftanin sonlarina dogru gittigimde kalp atisini duydular. Ama hala bebek burda diyebilecegimiz bi goruntu yoktu. 7.haftaya kadar bi rahat olun. Sakin olun.
Bi hafta sonra tekrar gidin. Yine gorunmezse 7.haftada tekrar gidin.
Benim 6.haftada kanamam olmustu kosa kosa doktora gittim kese hala bostu.
6.haftanin sonlarina dogru gittigimde kalp atisini duydular. Ama hala bebek burda diyebilecegimiz bi goruntu yoktu. 7.haftaya kadar bi rahat olun. Sakin olun.