• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım edin kızlar lutfen boş gebelik olabilir mi?

seda45

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
6
0
16
39
kızlar ben 30 yasındayım tam 5.5 haftalık gebeyim beta hcg degerim normal artıyor.ancak dun doktora gittim bebeğini görmem lazım dedi karından ultrasyonda goremedi transvajinal yapacam dedi izin verdim ama yine bişey göremedi kalp atısıda duymadım içi boş dedi.ultrasyon aletim çok yeni herseyi görür aslında yuzde 70 suan görmesi lazımdı dedi.ama ben polikistik over hastası olduğum için belki geç döllenme olmuş olabilir bu hastalarda olabiliyor dedi.internetten baktım geç döllenme genelde adet düzensizliği olanlarda oluyormus ama benim adetim hep düzenlidir tam 28 gunde bir olurum.boş gebelik olabilir mi kızlar sizler kacıncı haftada bebeği gördünüz kalp atısını duydunuz?

Canim ben 7.haftada duymustum kalp atisini.
Kesinlikle biraz daha bekle ve baska bi doktora da gorun.
Acil karar verme derim. Insallah saglikli bi gebeliktir.

baska bi doktora gittim olabilir dedi görunmeyebilir dedi cok kucuk daha ama ınt bakıyorum görünmesi lazım diyorlar transvajınalden.canım sen 5.5 haftalık baktırdınmı hıç görünmüşmüydü o zamanda

Benim de 7. Haftada göründü. Ben de bir sürü şey okuyup çok üzülmüştüm ama sıkıntı yapma. Geç de görülebiliyor.

kızlar ben 30 yasındayım tam 5.5 haftalık gebeyim beta hcg degerim normal artıyor.ancak dun doktora gittim bebeğini görmem lazım dedi karından ultrasyonda goremedi transvajinal yapacam dedi izin verdim ama yine bişey göremedi kalp atısıda duymadım içi boş dedi.ultrasyon aletim çok yeni herseyi görür aslında yuzde 70 suan görmesi lazımdı dedi.ama ben polikistik over hastası olduğum için belki geç döllenme olmuş olabilir bu hastalarda olabiliyor dedi.internetten baktım geç döllenme genelde adet düzensizliği olanlarda oluyormus ama benim adetim hep düzenlidir tam 28 gunde bir olurum.boş gebelik olabilir mi kızlar sizler kacıncı haftada bebeği gördünüz kalp atısını duydunuz?

5,5 hafta kalp atışı için erken bencede. 10.haftada kalp atışı duyanlar oluyor geç döllenme sebebiyle. Bende 5+4'ken doktora gittiğimde sadece boş bir kese vardı. 7 haftalıkken duydum kalp atışını. Kesinlikle bekle canım. İnşallah sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına ;)

kızlar boyle duyunca içim rahatlıyor okadar stres oldumki beklemek cok kötü allah razı olswun hepinizden cevap verdiğiniz için.

o haftada kese gorunur bebek 8-9 haftalarda gorursun , kalp atısını o zamana kadar duymazsan sıkıntı var demektır...

o haftada kese gorunur bebek 8-9 haftalarda gorursun , kalp atısını o zamana kadar duymazsan sıkıntı var demektır...
Ben gittiğimde 5+4tüm keseyi karından da vajinal ultrasonda da kese görünmemişti. 1 hafta sonra tekrar çağırmıştı o zaman görmüştük. Siz de kesin böyle olması lazım diye konuşup anne adayının canını sıkıp üzmeyin. Herkeste değişebilir. Ben adetimi beklediğim gün doktora gittim bhcg 1200 küsürdü. Kimisi adeti 4 gün geçtikten sonra 70 80 çıkmış ama sağlıklı gebelikler onlar da. Bu değerler tarihler vs değişebilir kişiden kişiye. Sizden ricam 'kesin böyle olur olması lazım ' şeklinde konusup zaten stresli olan anneleri üzmeyin.

Ben gittiğimde 5+4tüm keseyi karından da vajinal ultrasonda da kese görünmemişti. 1 hafta sonra tekrar çağırmıştı o zaman görmüştük. Siz de kesin böyle olması lazım diye konuşup anne adayının canını sıkıp üzmeyin. Herkeste değişebilir. Ben adetimi beklediğim gün doktora gittim bhcg 1200 küsürdü. Kimisi adeti 4 gün geçtikten sonra 70 80 çıkmış ama sağlıklı gebelikler onlar da. Bu değerler tarihler vs değişebilir kişiden kişiye. Sizden ricam 'kesin böyle olur olması lazım ' şeklinde konusup zaten stresli olan anneleri üzmeyin.
canım bende kese gorundu bebek gorunmedi zaten.

Kese gorunduyse simdiden stres yapmayin.
Bi hafta sonra tekrar gidin. Yine gorunmezse 7.haftada tekrar gidin.
Benim 6.haftada kanamam olmustu kosa kosa doktora gittim kese hala bostu.
6.haftanin sonlarina dogru gittigimde kalp atisini duydular. Ama hala bebek burda diyebilecegimiz bi goruntu yoktu. 7.haftaya kadar bi rahat olun. Sakin olun.

Back