Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kisiden kisiye. yapiya gore degisiyir misal benim gec dollenmeydi 3.. cu gunu. pembe silik cikti 6. gun kan verdim 200 cikti 10. gun 1000 lerdeydi 4 gun sonra keseyi gormustuk yanliz 6 haftalik olmasi gereken. yerde 4 bucuk haftalik dedi gec dollenme olabilir dedi. iki hafta sonra kalp atisini duymustk simdi. gunu gunune dogru ciikiyor adetle
İnşallah canımInsallah ilk kez icim cok rahat normLde catlardim insallah rabbim sesimi duymustur
Insallah hepimizin dua dilekleri kabul olur bilmiorum ama hic gecikmezdim ve bu kadar gec olmazdi hala tık yok yarin belli olcakRegl tarihine göre değeriniz çok düşük, inşallah geç döllenmedir, hepimiz hamile kalırız inşallah...
yarın güzel haberlerini beklıorz canımInsallah hepimizin dua dilekleri kabul olur bilmiorum ama hic gecikmezdim ve bu kadar gec olmazdi hala tık yok yarin belli olcak
bir de ilk 5 dkda cikmasi cok onemliAnladim bnde gec dollenme die dusunuorum cunku su an bile goguslerime igne batio resmen adet denilen bisey yok ve diorum ya hic cizgi gormemistim aklim bi an uctu o cizgiyi gorunce ölucem sandim rabbim herkeze bu mutlulugu yasatsin ve insallah bebegim vardir
Insallah cnm insallahyarın güzel haberlerini beklıorz canım![]()
Golge gibiydi snra bakamadim acikcasi hele ilkine hic bkmadim goz yanilmasi dedim attim her sekilde yarin belli olcak demekki gec dollenmeysede bnm derdim bn gibi olan ve gec dollenmede adetten kac gun sonra kan testi kesin oluo onuda solediniz demekki yarin kesin sonuc olcak insallah hayirlisi olurb
bir de ilk 5 dkda cikmasi cok onemli
ewet canim xaten saglikcilar 10 gunluk gecikmeyi baz aliyorlar. saglik ocaginda 1 hafta gecikme dedim oyle baktilarGolge gibiydi snra bakamadim acikcasi hele ilkine hic bkmadim goz yanilmasi dedim attim her sekilde yarin belli olcak demekki gec dollenmeysede bnm derdim bn gibi olan ve gec dollenmede adetten kac gun sonra kan testi kesin oluo onuda solediniz demekki yarin kesin sonuc olcak insallah hayirlisi olur
Bnde saglik ocagina gidicem en iyisi orasiewet canim xaten saglikcilar 10 gunluk gecikmeyi baz aliyorlar. saglik ocaginda 1 hafta gecikme dedim oyle baktilar