Acil yardim durum karisik 6 gun gecikme cift cizgi ve 1 gun 1.6

Andyou

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
4.257
4.211
133
Evet kızlar benim olayim cok karışik gecen ay 14 de adet oldum 32 döngude olmustum 34 dönguye kadar suruyo bazen öle bole desekde her sekilde 6. Gunum bugun gecikmede ve 41 döngum oluyor ilk kez bole oldu adet gunumde bi damla leke geldi ve ogun test yaptim silik cizgi cikti ilk kez goruorum kan testi yaptirdim nornalde 0.1 cikardi simdi 1.6 cikti 4.gun tekrar denedim yine silikdi varla yok gibi resimde daha az gozukuo 6 gun bugun hala adet yok gögusde ve sol kasikda batmalarim vardi biraz azaldilar akintilarim degisti krem gibi beyaz ve yapıskan degisik bi his goguslerimde dolgunlasti vs vs nys bn anlamadim gec döllenme olabilir diolar bn gibi olan varmi acaba sonradan yukselirmi yarin bi gidip kan veriyim diorum belli olurmu ki ?
1gun ve 4.gun testleri atiyorum. Bilgi verirseniz sevinirim.

Eklentiler

• 20190326_162700.webp
    20190326_162700.webp
    20 KB · Görüntüleme: 59
Evet kızlar benim olayim cok karışik gecen ay 14 de adet oldum 32 döngude olmustum 34 dönguye kadar suruyo bazen öle bole desekde her sekilde 6. Gunum bugun gecikmede ve 41 döngum oluyor ilk kez bole oldu adet gunumde bi damla leke geldi ve ogun test yaptim silik cizgi cikti ilk kez goruorum kan testi yaptirdim nornalde 0.1 cikardi simdi 1.6 cikti 4.gun tekrar denedim yine silikdi varla yok gibi resimde daha az gozukuo 6 gun bugun hala adet yok gögusde ve sol kasikda batmalarim vardi biraz azaldilar akintilarim degisti krem gibi beyaz ve yapıskan degisik bi his goguslerimde dolgunlasti vs vs nys bn anlamadim gec döllenme olabilir diolar bn gibi olan varmi acaba sonradan yukselirmi yarin bi gidip kan veriyim diorum belli olurmu ki ?
1gun ve 4.gun testleri atiyorum. Bilgi verirseniz sevinirim.
Canim var gibi ama neden betahcg dusuk cikiyo anlamadim. Bence aabah tekrarla daha belirgin cikarsa tekrar kan ver

Ay insallah ya hic bole iki cizgi gormedim ama gec dollenmede kac gun sonra cikar adet den snra?
kisiden kisiye. yapiya gore degisiyir misal benim gec dollenmeydi 3.. cu gunu. pembe silik cikti 6. gun kan verdim 200 cikti 10. gun 1000 lerdeydi 4 gun sonra keseyi gormustuk yanliz 6 haftalik olmasi gereken. yerde 4 bucuk haftalik dedi gec dollenme olabilir dedi. iki hafta sonra kalp atisini duymustk simdi. gunu gunune dogru ciikiyor adetle

Back
X