- 5 Mart 2009
- 1.617
- 26
arkadaşlar bugun doktorum dış gebe teşhisini koydu nihayet.çok üzgünüm.iki seçenek sundu biri ameliyat ikincisi ilaç tedavisi.ama ilaç tedavisini yatarak uyguluyolarmış nekadar yatırdıklarını bilmiyorum tabi..vede kanser tedavisininde kullanılan ilaçlar veriliyomuş.yan etkileri olabiliyomuş.kan değerlerinde ani düşüş enfeksiyon vs.gibi.ve de tedaviye rağmen düşmeme ve ardından ameliyat gerekli olabiliyomuş.yada düşse bile aynı yerde tekrar dış gebelik oluşma riskide varmış.ikinci seçenek olarakta ameliyatı öneriyolar ama bundada bebek sağ tüpte olduğu için tüp hasar görüyomuş ve ameliyattan snr yine ordada dış gebelik oluşma riski varmış yada tüpü alıp sadece bir tüpten hamile kalma şansım kalıyomuş.ani yukarı tükürsen bıyık aşaağuı tükürsen sakal.ne yapacağıma acil karar vermem gerekiyo vede bir buçuk yaşında bir oğlum var onuda fazla mağdur etmek istemiyorum.bu konuda deneyimi yada bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun bana.bir an önce karar vermem gerekiyo ve gerçekten moralim çok bozuk çok üzgünüü.sizce ne yapmalıyım..:çok üzgünüm: