• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım DARICA HAYVANAT BAHÇESİ?

Rbia syl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
6
0
36
31
Darıca Hayvanat Bahçesinde piknik alanı var mı piknik yapabiliyormuyuz mangal falan öyle bir hayvanat bahçesi duydum fakat Darıca mı hatırlayamıyorum LÜTFEN YARDIMCI OLUN

Hayvanat bahçesi içinde öyle bir yer gördüğümü hatırlamıyorum. Hem çok saçma mangal demek yangın riski demek bir yerde. Hayvanat bahçesinde mangalın ne işi var? Belki yakınlarda başka bîr yerdir.

Darıca Hayvanat Bahçesinde piknik alanı var mı piknik yapabiliyormuyuz mangal falan öyle bir hayvanat bahçesi duydum fakat Darıca mı hatırlayamıyorum LÜTFEN YARDIMCI OLUN

hayvanat bahçesinde mangal vs yapamazsınız, zaten çok bayır, düz alan hemen hemen hiç yok
ama cafeler vs var, hazır alıp yiyebilirsiniz
fakat darıca'da deniz kenarında harika piknik alanları var, kamelyalar var, oralarda piknik yapabilirsiniz

hayvanat bahçesinde mangal vs yapamazsınız, zaten çok bayır, düz alan hemen hemen hiç yok
ama cafeler vs var, hazır alıp yiyebilirsiniz
fakat darıca'da deniz kenarında harika piknik alanları var, kamelyalar var, oralarda piknik yapabilirsiniz
Yeni gittim,biliyorum diyorsun yani :KK48:
Tam seni etiketleyecektim ki yazmışsın :KK19:

Back
X