Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Darıca Hayvanat Bahçesinde piknik alanı var mı piknik yapabiliyormuyuz mangal falan öyle bir hayvanat bahçesi duydum fakat Darıca mı hatırlayamıyorum LÜTFEN YARDIMCI OLUN
Hayvanat bahçesi içinde öyle bir yer gördüğümü hatırlamıyorum. Hem çok saçma mangal demek yangın riski demek bir yerde. Hayvanat bahçesinde mangalın ne işi var? Belki yakınlarda başka bîr yerdir.
Darıca Hayvanat Bahçesinde piknik alanı var mı piknik yapabiliyormuyuz mangal falan öyle bir hayvanat bahçesi duydum fakat Darıca mı hatırlayamıyorum LÜTFEN YARDIMCI OLUN
hayvanat bahçesinde mangal vs yapamazsınız, zaten çok bayır, düz alan hemen hemen hiç yok
ama cafeler vs var, hazır alıp yiyebilirsiniz
fakat darıca'da deniz kenarında harika piknik alanları var, kamelyalar var, oralarda piknik yapabilirsiniz
hayvanat bahçesinde mangal vs yapamazsınız, zaten çok bayır, düz alan hemen hemen hiç yok
ama cafeler vs var, hazır alıp yiyebilirsiniz
fakat darıca'da deniz kenarında harika piknik alanları var, kamelyalar var, oralarda piknik yapabilirsiniz