acil yardım çok sarktılar :((

bucc

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
28
0
6
Ankara
herkeze iyi günler bu konudaki araştırmalara yeni başladım ve kendimi burda buldum. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ben daha önceden 104 kiloydum azmettim ve zayıfladım şuan 55 kiloyum boyum da 1,65 aşırı kilo vermem sonucu doğal olarak göğüslerim de sarktı bu durumada bi son vermeye karar verdim ama bağzı şüphelerim var yaşım 22 ve bekarım bu ameliyat ilerde çocuklarımı emzirmeme engel olur mu bide dikiş izleri kalıcı oluyo mu yoksa daha sonradan bu izler kayboluyo mu şimdiden çok teşekkürler

Merhaba bucc. Genelde küçük memelerden sikayerci olduğumuz için yorum yapamiyoruz.meme kucultmelerde biraz daha,zor ve riskli durum söz konusu.kuculturken uygulanan teknik önemli.you tube ta bununla ilgili videolar var.bir çok doktorla konuş,aras tir.çünkü meme kucultmelerde dikiş çok fazla,sut bezlerini nesil koruyorlar öğren.bizim ameliyatlarimiz kolaydi,seninki ne gore.
Acele etme,inşallah istediğin gibi olur

o vidyoları izledim faza olan deri parçasını çıkarıyolar dediğiniz gibi çok fazla dikiş olması benm kafamı kurcalayanda zaten bu dikiş izlerinin kalıcı olması konusunda yada nekadar kayboluyo bu izler daha çok onu merak ediyorum

Öncelikle seni azminden dolayı kutlarım.Bu kadar kiloyu veren herşeyin üstesinden gelir.İyi bir dr bul.Güven çok önemli.Bu forumda milyonlarda yazı var.İncele.Orada ameliyat olan ve memnun olan arkadaşlar vardır.Ben olsam şu yüz naklini yapan prof var ya Ömer Özkan ona giderim.Hastasıyla hiç tanışmadım ama fikrini almakta fayda olabilir.Kolay gelsin.

çok teşekkür ederim aslında şimdi araştırdıkça biraz daha rahatlıyorum benm göğüslerim korktuğum kadarda sarkık değillermiş çünkü göğüs ucum göğüs alt çizgisinden aşağda değil sanırım yapmam gereken iyi bi doktor bulup onunla konuşmak olacak

tebrikler canım. ben de kilo vermeye çalışıyorum 5 kilo ama ne 5 kilo gitmiyor arkadaş... ben yeni doğum yaptım 1 sene önce silikon yaptırmıştım emzirmeye engel olmadığını söyeyebilirim.

teşekkür ederim ben okadar kg yu verdiysem sen 5 kg çok rahat verirsin sadece biraz dikkat :) emzirmeye sorun olmuyomuş evet çocuğumu emzirdikten sonra tekrar deforme olacak tekrar bi operasyon gerekecek bunu göze alabilecekmiyim bilmiyorum şuan düzenli bi ilişkim var bu sene okulda bitiyo sanırım bu işi bi iki sene ertelemek daha mantıklı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…