Saç Rengi ve Saç Boyama Acil yardım çok fenayım!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi problemcocuk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya yok yaaaa kızlaar az önce yine baktım parlıyorum resmen yaa iğrencim, nimesaybycn sen saçlarını iki haftada üç kez nasıl boyadın yanmadımı ben yanar diye korkuyorum 5. gün boyasam çokmu erken olur acaba

canım boyama boyama sabret yanabılır yapma
sen akıtmaya devam et topla sacını oyle cık dısarıya bısey olmas bıde allah korusun hepsınden olmak var sen yıkamaya devam et ıyıce akıt yenıyken daha boyan

ayrıca anladıgım kadarıyla koleston kullanmıstın sende
ıgrenc bı boya koleston benım de sacımı o mahvettı koleston perfectle boyamıstı kuafor tabı kuaforun becerıksızlıgıde vvar
bakır bekledıgım saclarım ıgrenc bır kızıl sıyah olmustu sımdı baya baya aktı allaha sukur kullanma canım koleston bıdaha ben tovbe ettım
palette guzel

canım ya koyu bi renk çıksa razıyım ama çok parlıyorum bugünde yıkadım ama üstler aynı kırmızı ,altlar koyu renk boyamak istiyorum ama yanar diye korkuyorum ne kadar bekliycem böyle bilmiyorum

canım bekleyebıldıgın kadar bekle bak suan sacların cok gucsuz bakım falan yap bıraz badem yagıyla azcık kendıne gelsın sacın oyle boya yanar allah korusun

tamam biraz bakım yapayım akıtayım o zaman ben kızıl kestane istemiştim yani kutuda öyle görünüyodu ışıltılı kahve yazıyodu tekrar boyarsam palettenin kahvesinemi boyayım istediğim renk olurmuki acaba

bılmıyorumkı canım benım ıstedıgın renk tutar mı
ben paletteden memnunum ama daha yenı boyadıgın ıcın sacını dunyanın en ıyı boyasıda olsa yıpratcaktr sacını bence sen kuafore gıt adam gıbı boyat sacını bole kendı kendını yeme
ama 1hafta daha sabret tatlım lutfen ya mahvolmasın sacların

hemen boyamam zaten rengi değiştircem diye saçımdan olmayım ben biraz daha yıkayım saçlarımı en iyisi çok teşekkür ederim canım

rica ederim canım benım bak ben sımdı bakım yaptım sacıma 3 saat bekletıp yıkadım ayyyyyyy nasıl aktı boya nasıl varya cıktım baktım baya acılmıs sacımın rengı hemde sabun falan kullanmadım ben sadeec sampuan yaptım bakım yagları da cok akıtıyo tatlım aklında olsun

arkadaşlar koyu renk boyalar saçı yakmaz ki...evet illa ki boya zarar verir saça, çünkü sonuçta kimyasal..ama yakmaz..saçı yakan orialdir..ben de saçımı haftada hatta günde 2 kez boyadığımı bilirim.(yaptırdığım bi röfleyi beğenmeyip eve geldiğimde hemen boyamışlığım vardır)..üstelik ööle çok güçlü saçlarım filan da yok..ama yanma gibi bişiyle hiç karşılaşmadım boya yaparken..bence çok kötü olduysan, hiç beğenmediysen o saçla gezmenin bi manası yok..kapatmak için koyu, hatta küllü bi tona boyayabilirsin..tabi bu sefer daha iyi marka seçmelisin..benim fikrim bu canım...

evet zeyna doğru söylüyr. nerden çıkardınız arkadaşlar ya saç boyasının saçı yaktığını. sadece saçı oryal ve boya siliciler yakar. inanmıyorsanız kuaförlere sorun. boşuna kendinize eziyet yapmayın derim ben. al boyanı saçını boya canımkaydirigubbakcemile3

kızlar ben de arkadasa yardım edım sacından olmasın dıye oyle dedım cunku ben oyle bılıyodum etrafımdakı herkes oyle dedı cunku yanlıs bılıyomusum demekkı
yanlıs anlasılmasın lutfen ben arkadasın tekrar magdur olmasını ıstemedıgımden aynısı benımde basıma geldıgınden yardım etmeye calıstım

arkadaşlar yardımlarınız için hepinize çook teşekkür ederim saçımı yağlamıştım biraz sonra yıkıycam bakalım ne olacak kırmızılığı geçmediyse boyarım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…