Saç Rengi ve Saç Boyama Acil yardım çok fenayım!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi problemcocuk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

problemcocuk

Ziyaretçi
KIZLAR DÜN SAÇIMI BOYADIM KUTUDA IŞILTILI KAHVE YAZIYODU AMA BU RESMEN KIZIL HATTA KIRMIZI ÇILDIRMAK ÜZEREYİM SABAH ERKENDEN SAÇLARIMI TEKRAR YIKADIM AKSIN DİYE SAÇLARIMI YAKMADAN TEKRAR NE ZAMAN BOYAMALIYIM ÇOK BEKLEMEM GEREKİYOMU YARDIM LÜTFEN !!!!!senağlama

hangi markanın boyası bu?bir de saçının zemini ne renkti

voila ile boyadım ve saçım açık kahveydi ışıltılı kahve istemiştim ama iğrenç oldu yaa(

akmasını beklemek zorundamıyım bu kafayla bi yere çıkamam ben yaa napcam arkadaşlar bana bi akıl verin lütfeeeennn en erken ne zaman boyarım yanarmı saçlarım ?

tatlım beyaz sabunla yıka
kızılııgı baya akıyo ovalaya ovalaya bıraz sıcak suyla yıka sakın ol benzer bısey benımde basıma geldı 1 haftada akıttım boyayı

canım ya kendimi çok kötü hissediyorum inşallah biran önce kurtulurum gideyimde birde sabunla yıkayım bari

canım sakın ol uzulme bende senın gıbı cok uzulmustum bal kopugu saclarımı sıyah kızıl yapmıstı aptal kuafor ama hep yıkadım beyaz sabunla bak 1 haftada eskı halını aldı sımdı yıka gorceksın ne kadar cok aktıgını ama baya yıka 5-6 kere sabunla ve sık sacını bole suyunu akıtır gıbı akıt boyayı

tamam canım çok teşekkür ederim valla içimi rahatlattın

kızlar her seferinde forumda yazıyorum şimdi tekrar yazacam.... sakınnnnnnnnnnnnn ama sakınnnnnnnn voila kullanmayın. çok garip kutunun üzerindeki resimle alakası olmayan renkler ortaya çıkıyor çünkü. saçını seven voila kullanmasın.

imza : voila saç boyası mağduru lmaz:

bence de voila kötü ekonomik diye kapılmayın (ben kapılmıştım çünkübilmiyorumkismile)

katılıyorum size eskiden voila ile bi iki sefer boyadım ama alakasız resmen çok kalitesiz bende hiç memnun kalmadım ama kalan varsa onada saygı duyarım

canım sacını 1 hafta bekletip tekrar boyarsan bir şey olmazben 2 hafta içinde 3 kere sacımı boyadığımı hatırlıyorum

katılıyorum size eskiden voila ile bi iki sefer boyadım ama alakasız resmen çok kalitesiz bende hiç memnun kalmadım ama kalan varsa onada saygı duyarım

ben voila kullanıyorum uzun zamandır ve gerçekten bana çok iyi geldi.koleston hemen akıyor sacımdan voila ise hem ekonomik hem de daha kalıcı.ama bu sac tipine göre değişiklik gösteriyor kesinlikle arkadaşlar

geçmiş olsun canım yaaa.Aynı olay maalesef benimde başıma gelmişti,arkaşlarında dediği gibi sıksık,sıcak ve sabunlu suyla yıka saçlarını akıtıyo o kızılı gerçekten.Canını sıkma yinede cnm.

geçmiş olsun canım üzüldüm gerçekten

bende evde bir kere boyadım sacımı bakırdı aktı üzerine evde voıla boyadım siyah renk sacım canlandı ve parladı hemde cok gerci benim sacıma boya cok iyi geliyor saça göre değişiyor demekki ama evde 1 kere boyadım oda bu denemeydi

iki gündür günde iki kez saçlarımı yıkıyorum su kuşu gibiyim yaa ama sabun iyi geldi üstlerdeki cırt pembe-kırmızı arası renk azaldı gibi 3 gün daha yıkıycam bakalım bi daha bu markayı kesinlikle kullanmam ışıltılı kahve diye aldım resmen patlıcan moru-kırmızı karışımı acayip bi renk(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…