- 19 Ocak 2024
- 393
- -125
- 21
- Konu Sahibi ogretmenhanim34
Burnuma sert bir tekme yedim anlık buz tuttuk kemik hafif şişmiş ama çok ağrıyor kırık olup olmadığını nasıl anlarım kanama hiç olmadı bu arada üstü yara sadece napabilirim acil yardım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acile gidip boş yere meşgul etmek istemedim ağrıdan başka bir şey yok çünküAcile gidin?
Kiriksa acil olabilir amaAcile gidip boş yere meşgul etmek istemedim ağrıdan başka bir şey yok çünkü
Kız sakin ol ben tekvandocuyum antrenman sırası oldu kimse tekme atamaz öyle bana durdul yerekız ne tekmesi kim tekme attı burnuna ?
polislik vaka var ortada
Evet o da var ağırlaşırsam atlar giderimKiriksa acil olabilir ama
ha öyle desene ya antrenman yaparken oldu diyeKız sakin ol ben tekvandocuyum antrenman sırası oldu kimse tekme atamaz öyle bana durdul yere
Burada size biz ne yapabilir? Uzaktan röntgen mi çekeceğiz?Acile gidip boş yere meşgul etmek istemedim ağrıdan başka bir şey yok çünkü
Bunun "ağırlaşırsam"ı olur mu ? Kırık olmasa da çatlak olabilir, belki müdahale gerekiyordur.Evet o da var ağırlaşırsam atlar giderim
Teşekkürler en iyisi gideyimha öyle desene ya antrenman yaparken oldu diye
dayak yedin sandım
ben olsam giderdim acile, kırık olabilir çünkü
boş yere meşgul edenler çok daha saçma şikayetlerle gidiyorlar merak etme
Tamam ama biz klavyeden napabiliriz? Teşhis mi sallayalım?Acile gidip boş yere meşgul etmek istemedim ağrıdan başka bir şey yok çünkü
neyse aynı anda yazmışız dr a gideceksiniz geçmiş olsun buzu bırakmayınTeşekkürler en iyisi gideyim
Ne alaka beğenmediysen git konumdan zorla tutan yoksaçmasapan konu tekvandocuyum diyor
kırık burun için buradan akıl alıyor
acil dr a gidin deyince beğenmiyor
Ama şimdi kırık olsa kanardı bende hiç kanama olmadı aşırı bir ağrı oldu ve yara oldu üstündeBirileri burnu aksa acile koşar birileri kırık burunla meşgul etmek istemem der. Çok ayarsız bir milletiz çoook.
Bilemeyiz orasını, kırık mı çatlak mı başka bişey mi? Doktor değiliz ki doktor olsak bile yazılı anlatımdan teşhis konmaz.Ama şimdi kırık olsa kanardı bende hiç kanama olmadı aşırı bir ağrı oldu ve yara oldu üstünde
Evet teşekkürler yardım içinBilemeyiz orasını, kırık mı çatlak mı başka bişey mi? Doktor değiliz ki doktor olsak bile yazılı anlatımdan teşhis konmaz.
Nerden biliyorsun doktor musunuz siz?Ama şimdi kırık olsa kanardı bende hiç kanama olmadı aşırı bir ağrı oldu ve yara oldu üstünde