• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım beta hcg <0,5

yozgat gelini

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2022
30
9
16
29
Kızlar Ocak sonunda acil de kan verdim ve beta hcg <0,5 çıktı ama adetim çok düzensiz 4 gün bi oldum aradan iki hafta oldu olmadı kahverengi akıntım oldu ve aynı zamanda sprila de var hamile olma olasılığım yok demi içim garip ya evde de test yaptım tek çizgi çıkmıştı ama adetim bitti iki gündür gene kahverengi akıntı geldi pazartesine randevu aldım kadın doğuma ama bilmiyorum ya

Spiral yüzünden olabilir kanamalarınız
Bende öle tahmin ediyorum hanı şuan bi hamilelik benim için tehlikeli yeni ameliyat oldum eşimle en son ilişkiye girdik sonrasında mutsuz olduğunu söyledi ayrıldık derken şuan bi bebek benim için gerçekten çok sıkıntı olur rabbim isteyen olmayanlara nasip etsin bi oğlum var hanı

Bende öle tahmin ediyorum hanı şuan bi hamilelik benim için tehlikeli yeni ameliyat oldum eşimle en son ilişkiye girdik sonrasında mutsuz olduğunu söyledi ayrıldık derken şuan bi bebek benim için gerçekten çok sıkıntı olur rabbim isteyen olmayanlara nasip etsin bi oğlum var hanı
Amin inşallah. Allah bağışlasın 🧿

Back