Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duphastona rağmen regli olmadın mı belki regli ağrısı olabilirkadın doğuma gittim yumurta tembelliği vardı 7 ocaktan beri adet görmüyordum duphaston kullanıyordum 19 martta gene gittim doktora <1.20* çıktı betam 2 gündür kasık ağrısı var bugün akıntım çoğalmaya başladım gebelik olabilirmi yaşıyan varmı
Yok olmadım hala daha şuan bile mesela basınç var sağ tarafa doğru göğüslerimde sızlama var hafif ve otobüsle eve gelirken uyukluyordum bi anda chery dometes kokusu geldi burnuma gözlerim açıldıDuphastona rağmen regli olmadın mı belki regli ağrısı olabilir
Erken gebelk testi yap istersen varsa çıkarYok olmadım hala daha şuan bile mesela basınç var sağ tarafa doğru göğüslerimde sızlama var hafif ve otobüsle eve gelirken uyukluyordum bi anda chery dometes kokusu geldi burnuma gözlerim açıldı
5in altında ki değer hamile olmadığınızı gösterir. Yaşınızı, amh değerlerinizi, tüp dumu vb bilmiyorum ama herşey normal sadece yumurta tembelliği varsa sağlıklı beslenin, varsa fazladan kilonuzdan kurtulun bir de ovülasyon testi ile ilişki yaşayarak süreci hızlandırıp hamile kalabilirsiniz.kadın doğuma gittim yumurta tembelliği vardı 7 ocaktan beri adet görmüyordum duphaston kullanıyordum 19 martta gene gittim doktora <1.20* çıktı betam 2 gündür kasık ağrısı var bugün akıntım çoğalmaya başladım gebelik olabilirmi yaşıyan varmı
??5in altında ki değer hamile olmadığınızı gösterir. Yaşınızı, amh değerlerinizi, tüp dumu vb bilmiyorum ama herşey normal sadece yumurta tembelliği varsa sağlıklı beslenin, varsa fazladan kilonuzdan kurtulun bir de ovülasyon testi ile ilişki yaşayarak süreci hızlandırıp hamile kalabilirsiniz.![]()
Anlamadım tam olarak sorunuzu?
Aradan çok zaman geçmiş. Tekrar kan vermeden bilemeyizkadın doğuma gittim yumurta tembelliği vardı 7 ocaktan beri adet görmüyordum duphaston kullanıyordum 19 martta gene gittim doktora <1.20* çıktı betam 2 gündür kasık ağrısı var bugün akıntım çoğalmaya başladım gebelik olabilirmi yaşıyan varmı
Bende 1 haftada değişirimi diyorum hani bilmediğimdenKusura bakmayın ama kan testiniz negatif çıkmış neden idrar testi yapmaya çalışıyorsunuz?
Kan testi ne zaman vermiştinizBende 1 haftada değişirimi diyorum hani bilmediğimden
19 undaKan testi ne zaman vermiştiniz
Sorun yok kuzum acile gitsem şimdi bakarlarmı ki çok ağrım var adet değil ama farkındayımPardon canım ben kan testini yakın zamanda yaptırdım zannettim Allah gönlüne göre versin bence bir idrar testini
Bakarlar ama direkt gebelik testi yaptıracağım deme şüpheli de çok ağrım vardıSorun yok kuzum acile gitsem şimdi bakarlarmı ki çok ağrım var adet değil ama farkındayım