• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Acil yardım bebeğimin büyümesi durdu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

yumy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
1.944
6
158
Ankara
:çok üzgünüm::Saruboceq:senağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm:DÜZELTİLMİ,Ş YAŞI 5 AY OLAN 7AYLIK KIZIM EK GIDA ALMAYI REDETTİĞİ İÇİN BÜYÜMESİ DURDU ÇOK ÜZGÜN VE ENDİŞELİYİM HİÇ BİŞEY YEMİYO AZBİŞEY ANNE SÜTÜ ALIYO O DA TABİİKİ YETMİYO NE YAPMAM GEREK YARDIM LÜTFEN

mama vermiyormusun canım,uyurken vermeye çalışsan.
benimkide 5.5aylık.çogunlukla uyurken tıkıyorum ağzına biberonu.

Ek gıdalara nasıl başladın biraz ayrıntılı yazar mısın?Benzer şeyleri ben de yaşadım hiç üzülme bir süre sabır sonra alışıyorlar.Denemediğim yöntem kalmadı, neredeyse bir ay çektim, sonra yalana yalana yemeye başladı.Çok ısrarcı oldum ben.Ben verdim,o kustu.Ben verdim, o ağladı.Ev halkı komple maskarası olduk beyefendinin.Sonra birden kendiliğinden düzeliverdi.Biraz zaman tanı ona da kendine de.

canım bebeğinin şu anki kilosu ve boyu kaç santim bazen bebeklerde iştahsızlık oluyo idrar tahlilide yaptırmanı öneriri idrar yolu enfeksiyonu oln bazı bebeklerde tek belirti iştahsızlıkta olabilir benim kızımda bi ara öleydi bütün bişeyler yedircem diye uğraşıyodum yemiyodu yeni yeni biraz yiyiyo ve ben çoğunluk uyku arasında veriyorum dilerım iştahı açılır canım:teselli:

kızlar merhaba hepinize teşekkürler
önceleri meyve püresi filan sebze çorbası verdim sadece kibrit kutusu kadar armut ve az muz ezmasi yiyor akşam 5e kadar hiçbişey yemiyor 4 5 gibi milupaya mayalanmış yoğurt yiyor okadar bütütngün yediği bu ve biraz anne sütü 68cm 7270 kg şuan sağlık sorunu yok kesinlikle biberon ve mama almıyor değişik markalar denedim bütün markaları tel.la aradım besdlenme uzmanlarından yardım aldım olmuyor zorlamıyorum ama azda olsa bişeyler yemesini istiyorum doktor benim çok yorgun olduğumu aşırı stresten bebişin etkilendiğini ve ondan yemediğini söyledi bilmiyorum işte böyle 1 aydır uğraşıyorum
yardımmmm

benim bebeimde 6.5 aylık düzeltılmıs yası 4.5 aylık..6500gr ve60cm..benım kıde son zamanlarda pek buyumuyor..doktor ek gıdaya geç dedı...ama bu cok zor..meyve ve sebze kesınlıkle yedıremıyorum..kusuyor..pirinç unlu muhallebi ve yogurt yıyor oda zorla ve sabırla..butun gunum ona degişik ek gıdalar hazırlayıp çöpe dökmekle geçiyor..psikolojik olarak cok yıpratıcı...zaten kucuk dogdugu için içimden onu çok çok yedirip çabuk büyütmek geliyor ama olmuyor.

bende aynı durumdayım hiç bişey yemiyo çöp ve tabak arasında mekik dokuyorum

kızlar gözümü korkutuyorsunuzz benımkı ek gıdaya geçerkende kusacakmı ayy ne yapmalıyım şimdiden bi telaş aldı beni......şuan 2,5 aylık düzeltilmiş yaş olarakda 1 haftalık daha yeni doğmuş oluyor yani...daha önümde uzun bire süreç var ama sizlerin yazılarını okuyarak bişileri öğrenmeye çalışıyorum...

kızlar bebişlerinizin en sevdiği besin ne ??mesela hangi çorbayı seviyor??yada hangi meyva püresini seviyor...

birde kesinlikle şekerden uzak tutun ebişlerinizi diş çürüyüne neden oluyor...teyzeminde bebeği premetrüyd ek gıdaya geçince sütün içine şeker koymuş....şeker yerine muz koyun birazda bal şekerden kesinlikle uzak durun....

Back