- 15 Haziran 2020
- 8
- 4
- 1
- 26
- Konu Sahibi Semaanurr1
-
Hayır yapmadım erken diyeTest yaptınız mı
Adetin bir hafta gecikmesi gerekmiyormu test yapması icinTest yaptınız mı
Benım adete 5 gün kala çıktı tabı geç döllenme olursa cıkmayabılıyor oyuzden adetin 10 gün sonrası test yapmak makulAdetin bir hafta gecikmesi gerekmiyormu test yapması icin
Ucuz kaset testlerden alın deneyin burdan tahmın etmesı cok zor ilişki üstünden 10-12 gün geçmeli döllenme için geçti ise test alıp bakınHayır yapmadım erken diye
Yani bunlar hamilelik belirtilerimi yaşadıklarım . Yada çok istedgm için mi kuruntu yapıyorumTest yaptınız mı
İşte oyuzden umut vermek istemedim belirtiler hamılelık yönünde ama en doğrusu test yapmak bazen psıkolojık olarak bu belirtiler yaşanıyor yada adet öncesi veya adet geçtiği içinYani bunlar hamilelik belirtilerimi yaşadıklarım . Yada çok istedgm için mi kuruntu yapıyorum
Bazen kul erken diyor bazen de istedigi zaman Allah erteliyor.. Rabbim aratmasin insallahValla ben geçen ay onunda adet olmam gerekirken on dokuzunda oldum .kahroldum hamileyim kesin çok erken anne olmak icin.Allahım napcam ben filan .yakiniyorum.
Artık en son test aldım işedim test yapicamm kanamam oluverdi peşinden
Tabi ki bende onun bilincine vararak hemen Allahım beni bağışla yokluguyla sınama vs dedim secdeye varıncaBazen kul erken diyor bazen de istedigi zaman Allah erteliyor.. Rabbim aratmasin insallah
Ne güzel yapmışsın:)Tabi ki bende onun bilincine vararak hemen Allahım beni bağışla yokluguyla sınama vs dedim secdeye varınca
stresten iste.. rahatlayinca geliyor.Valla ben geçen ay onunda adet olmam gerekirken on dokuzunda oldum .kahroldum hamileyim kesin çok erken anne olmak icin.Allahım napcam ben filan .yakiniyorum.
Artık en son test aldım işedim test yapicamm kanamam oluverdi peşinden
Yaa hamileymisim bugün öğrendim 2 haftalıkmjs dahaİşte oyuzden umut vermek istemedim belirtiler hamılelık yönünde ama en doğrusu test yapmak bazen psıkolojık olarak bu belirtiler yaşanıyor yada adet öncesi veya adet geçtiği için
Ooo hayırlı olsun canım çok sevındım sağlıkla kucağına al inşallahYaa hamileymisim bugün öğrendim 2 haftalıkmjs daha
Canım çok sevindim tebrik ederim seni sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahYaa hamileymisim bugün öğrendim 2 haftalıkmjs daha
Hastalığim gecikti . Belim çok ağrıyor du . Hasta olck gbi . Ev testinde çıkmadı . Kan testinde çıktıCanım çok sevindim tebrik ederim seni sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahNasıl öğrendin belirtilerin nelerdi lütfen yaz merak ediyorum idrar testi mi kan testi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?