• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım 😁

Semaanurr1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2020
8
4
1
26
Merhaba . Benim adetim 4 gün gecikti ama bel ve sırt ağrım çok fazla . Kasıklarım ağrıyor .ve miğde yanmam . Çok . Adet olck gbi Ağrı çekiyorum . Sizce hamilemiyim ? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim ❣❣

Yani bunlar hamilelik belirtilerimi yaşadıklarım . Yada çok istedgm için mi kuruntu yapıyorum
İşte oyuzden umut vermek istemedim belirtiler hamılelık yönünde ama en doğrusu test yapmak bazen psıkolojık olarak bu belirtiler yaşanıyor yada adet öncesi veya adet geçtiği için

Belirtiler hamileliğe benziyor ama yarın sabah test yapın çıkar eğer varsa ☺️

Valla ben geçen ay onunda adet olmam gerekirken on dokuzunda oldum .kahroldum hamileyim kesin çok erken anne olmak icin.Allahım napcam ben filan .yakiniyorum.

Artık en son test aldım işedim test yapicamm kanamam oluverdi peşinden 🤣🤣🤣🤣

Valla ben geçen ay onunda adet olmam gerekirken on dokuzunda oldum .kahroldum hamileyim kesin çok erken anne olmak icin.Allahım napcam ben filan .yakiniyorum.

Artık en son test aldım işedim test yapicamm kanamam oluverdi peşinden 🤣🤣🤣🤣
Bazen kul erken diyor bazen de istedigi zaman Allah erteliyor.. Rabbim aratmasin insallah

Bazen kul erken diyor bazen de istedigi zaman Allah erteliyor.. Rabbim aratmasin insallah
Tabi ki bende onun bilincine vararak hemen Allahım beni bağışla yokluguyla sınama vs dedim secdeye varınca

Canım çok sevindim tebrik ederim seni sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah🥰 Nasıl öğrendin belirtilerin nelerdi lütfen yaz merak ediyorum idrar testi mi kan testi mi🙈
Hastalığim gecikti . Belim çok ağrıyor du . Hasta olck gbi . Ev testinde çıkmadı . Kan testinde çıktı 🧚🏻‍♀️🥰🥰

Back