bebeğim 46 günlük çok ağlıyır doğduğunda daha fenaydı bir buçuk saat emiyordu çekincede başlıyordu artık 4 saat 5 saat.. 10 saat bile ağladığını biliyorum meğer doymuyormuş neyse sonra mama takviyesine başladık bebeğim rahatladıdiyorduk ama genel olarak huysuz bi bebek ama şuanki en büyük problemim uyumaması gündüz hiç uyumuyor şöyle söyleyim dün 7 de uyandı 9 da tekrar uyuttum 10 da uyandı ki sabahlar çok uyumuyo zaten ondan sonra yani öğlenden itibaren ben utuyorum 10 dk sonra kalakıyo ve feci bi ağlama taki tekrar uyutana kadar drken tam gece 1 de ancak uyudu ki, 11 de biz eşimle yıkadık banyodan sonra daha iyi uyuyo diye çıldırmak üzereyim kızlar hep böyle inanın aralarda bi tuvalete gidiyorum birde iki lokma ağzıma bişey atıyorum okadar evim berbat halde pisliğin içinde oturuyorum bu da moralimi bozuyo derken bayağı bi psikolojim bozulmuş durumda bukadrcık şeydenmi demeyin daha yaşadığım çol şey var ama herşeyide yazamıyorsunuzki... neyse ben sizden bilgilerinizi paylaşmanızı istiyorum neden uyumuyo olabilir uykusuzluktan ölüyo aslında ve uyuyamadığı için ağlıyo anlıyorum bir arkadaşım kansızlıktan olabilir dedi kansız çocuk uykuya geç dalar dedi siz ne biliyosunuz bu konuda ne olur paylaşın doktora götürmelimiyim eşim karşı çıkıyo doktor neyapcak diye ilaç verirse ben kullandırtmam 3 aydan önce diyor ne yapcağımı şaşırdım bu arada gaz problemi yok gazını atıyo hemen ve onun dışındada varsa gazı belli ediyo zaten.çok uzun oldu :) şimdiden teşekkürler arkadaşlar ben foruma pek giremiyorum ama siz yazın iki arada bi derede girerim artık..
Son düzenleme: