Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3.sü çok güzel olur. Hem şimdiki moda mozaik desen hemde dolaplarının rengine çok uyar.[/QUOTEteşekkür ederima.s.
cnm benım önce hayırlı olsun mutfagın
benım görumcemde yen, mutfak yaptırdı şimdi hepmozaık desen onunkıde mozaıktı senın en son resmını koydugun na benzer ama o dıkdörtgen şeklınde biraz
bana kalırsa en son resımde kı uygun duruyor dolaplarınaa
kolay gelsın tatlımm
mozaikleri sadece tezgahla dolap arasındaki boşluğa yaptırın. diger yerler krem rengi düz fayans olsun daha ferah bir hava verir bence.güle güle oturun .
bence en sondaki cam seramiklerin krem renginden döşetin.yeterince kahve rengi ağırlıkta zaten dolaplarınızda.arasını da kahve ağırlıklı döşerseniz boğar gibi geldi bana.bende yeni yaptırdım mutfağıma.alt dolaplarım mürdüm ve üstler beyaz.araya çok açık lila ve krem cam seramik döşettim çok güzel oldu.
Canım senin mutfağını çok merak ettim fotolarını paylaşırmısın lütfen.Sevgiler
ates ve su mutfagını ben de merak ettim bitince eklersin valla ii olur.kamilece canım cok sağol vakit ayırıp resim eklediğin için.bakalım daha vaktim var fayansları yaptrmak için bu arada fikirleri topluom ben de.kıslar mutfagıma uyacagını düşündüğünüs fayans modelleri varsa ekleyin resimlerini de bakalım hep beraber olar mıopuyorumnanaktan teşekkür ederim herkeşşşlere