Mutfak Dekorasyonu acil yardım ara fayans için nolur bi bakın

mutfak tezgah arası cam mozaik yaptırın ,yani 3. resim en ideali ,ablam yaptırdı ,tezgah aynı renk dolapları beyaz lake ,cam mozaik yaptırdı ve çok hoş oldu ,kalan yerleri fayans yaptırmayın kalmadı artık komple fayans mutfak ,yağlı boya en ideali ..

canm saol.benm tezgahla aynı renk demek ablanın tezgahı da aslında ben ck sevmedim bu tezgahı ne yalan diyim ama oldu bi kere.ben krem rengi bi tezgah düşünmüştüm acıkcası o zaman cam mozaikler daha cok yakısr die düşünüodum şimdi tezgah böyle olunca cam mozaik yakışmayacakmış gibi me geliyo sanki.neyse bakalım en nihayetinde bi karar verices

3. sü güzel olur canım..ama daha güzel modeller çıktı fayanslarda da iyice bi araştır sonra karar ver bence

cnm merhaba bnmde mutfak dolabım kremli kırmızılı yaptırdık
ama tezgahım snnki gibi renkli
ama ben yinede mozaik yaptıracağım
kaırşık olur diyolar ama bence olmaz
kıyafet deil yaa bu renk renk ayırsınn

bak bunu begendim canım,,bunun krem tonları sana olur bence

Eklentiler

• $1111 002.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 148
  • $1111 007.webp
    54 KB · Görüntüleme: 139
mozaik desenli olan çokk moda canım. güle güle kullan mutfağını...
en son arkadaşın gönderdiği resimdeki mutfak fayansı süpermiş yaaa

Evet artık komple fayans duvarlı mutfaklar pek tutulmuyor , kasap dükkanı gibi falan deniliyor , hanımlar istemiyormuş artık..Zaten duvarlar fayans olunca temizliği zor oluyor , derz araları mutfak buharından neminden zamanla sararıyor. .Dolap ve tazgah arasında da mozaik çok hoş duruyor.

tezgah aralarına karar verdiniz mi? size fikir olsun diye yeni mutfağımın resimlerini ekliyorum.yalnız inşaat halinde sayılır.tezgahı dün takıldı.biraz pis:)

canm sen de edirne de yasıosun mutfaını nerde yaptrdın biz debre mutfakta yaptrdık fayansları daha yaptrmadım.ev esyası almak ilk etapta daha cazip geldi.senn mutfaına bayıldım gercekten cok güzel olmus tatlım.bu aradaa fayanslar nerden mutfaımızın ölcüsü sekli hemen hemen aynı.ara fayanslar toplam kaca mal oldu sana canm

benim mutfak ömrümü yedi inan..ben baştan istediğim renklere göre, dolap şekillerine göre falan ünlü bir dekarosyoncuda bilgisayarda çizdirdim bitmiş halini gördüm sonra gittim sanayide iyi bir marangoza yaptırdım:)işçiliğinden de çok memnun kaldım.zaten adamın da daha önce yapmış olduğu işleri de gördüm.hele o fayanslarla aklımı bozacaktım.fayansları da kesinlikle marka isim yapmış yerden almayın.ben edirnede gezmediğim yer kalmadı.istediğim uyumlu renkleri buluyordum ama fiyatları çok ama çok yüksekti.sonra bir semtte ağızımı burnumu büke büke girdiğim bir dükkanda yarı yarıya olan bir fiyatta buldum.65 tl metrekaresi, normalde nereye baksam 100 tl den başlıyordu fiyatlar 150-200 e kadar çıkıyordu.325 tl ye mal oldu benim fayanslarım 5 metrekarelik sipariş verdik 1-2 tabakada arttı.düşünürseniz aldığım yerin ismini ve adresini verebilirim.evimin hiç bir yeri ile bu kadar uğraşmadım.içime sindi ama istediğim gibi oldu çok şükür.beğenmene sevindim daha iyisi senin olsun.

Mutfağın süper olmuş Ateş ve Su.Mürdüm'e ben de bayılırım ama dolapta hiç düşünmemiştim. Güle güle kullan arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…