- 8 Eylül 2009
- 397
- 3
- 116
- Konu Sahibi oooYaGMuRooo
-
Sir ağda mı yaptırdın?
Bitkilere karşı alerjin olabilir. Benim annem de böyle. yüzüne sir ağda yaptırmıştı bir keresinde, alerji tarsında kızarıklıklar oldu. Sonrasında geçti tabi. Ama bir daha gitmedi. Bilindik bir alerjin var mı? Ya da alerji testi oldun mu hiç?
korkmana gerek yok canım
jilet kılları sertleştirdiği ve ilk kez ağda yaptığın için çıkıyor onlar
benim de olmuştu
zamanla geçiyor
1,5 senedir aldırmama rağmen ilk aldırdığım gün kızarıyor
canım arkadaşlar pudra öneriyorlardı... ağda sonrası oluşan kızarıklığa da iyi geliyormuş... hem de tüm tüylerin daha kolay alınmasını sağlıyormuş... ağda önce bildiğin talk pudrayı sürmeyi dene istersen bir daha ki sefere...
bitkilere karşı alerjim var mı bilmiyorum..küçükken alerji testi yapılmıştım ama toza karşı çıkmıştı :)
bıyık için sir ağda yaptırıyodum yüzüme ama br iki tane minik sivilce çıkıp geçiodu..bu bütün üst bölgede olunca tırstım biraz..
umarım geçer en kısa zamanda tatlım içimi rahatlattın valla.. cildim baya bi hassas bunu biliyorum ama jiletle aldığım zamandada tahriş ve sivilce sorunu oluodu zaten bu daha çok minicik sivilce pişik gibi..
umarım hemen geçer.
ben ağdacıya gittim tatlım o da hiçbişey sürmeden hemen başladı.. bir dahaki sefere gitmeye cesaret edersem pudra sürerim :)
peki şimdi ne sürebilirim? hiçbişey sürmeden bekliym mi ? ya da pudra pişik kremi falan mı sürsem..
Her ağda sonra eczaneden aldigim imex kremi uyguluyorum düzenli olarak hergün ve hiç bir sorun kalmıyor benim cildimde aynı oluyo ama şimdi duzeldiSelam arkadaşlar şimdiden cevaplarınız için çok teşekkürler :)
dün bende uzun süren cesaret toplamamdan sonra ilk kez kuaföre ağda yaptırmak için gittim..
cildim hassas , acıda oldu ama şimdiki sorunum ertesi gün üst kısımda resimdeki gibi sivilcelerin çıkması..
bunlar neden olmuş olabilir..sanki bütün kıl kökleri böyle minik minik sivilce gibi oldu ???
ayrıca resimde görüldüğü gibi bazı tüylerde alınmadı.. ağdacı kısa tüylerin alınamadığını söyledi..bir dahaki sefere onlarda alınır dedi..
bu sivilceleri nasıl geçirebilirim..pişik gibi oldu resmen ..acıyor da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?