• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım adet olmam lazım!

BaharCgl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2013
64
13
98
İstanbul
Kızlar neredeyse 2 aya yakın zamandır adet olmuyorum. Tamam hep gecikirdi ama bu kadar değil. Karnım şişti, yüzümü sivilce bastı iki haftadır da böyle ama bir türlü olamıyorum. Kekik suyu da içtim ama gram etki etmedi. Eczanelerde adet söktürücü iğne varmış ne derece etkili bilen var mı? Ya da öyle bir iğne var mı?

Son düzenleme:
Kızlar neredeyse 2 aya yakın zamandır adet olmuyorum. Tamam hep gecikirdi ama bu kadar değil. Karnım şişti, yüzümü sivilce bastı iki haftadır da böyle ama bir türlü olamıyorum. Kekik suyu da içtim ama gram etki etmedi. Eczanelerde adet söktürücü iğne varmış ne derece etkili bilen var mı? Ya da öyle bir iğne var mı?
Doktora neden gitmiyorsunuz? Onlar adet söktürücü verirler size.. Belki kist falan vardır. Evli misiniz?

Normalde gecikmeler 3-4 gün olurdu en fazla, endişe etmemiştim hiç. Bu ayı da strestendir diyerek geçiştirdim. Evli değilim
Doktora giderseniz Pko olup olmadığınıza bakar en azından erken teşhis konmuş olur.. Büyük ihtimalle söktürücü verir size. Daha önce gitmediniz mi hiç doktora?

Back