Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok hastalandığından zayıf kalmış olabilir.:teselli:
Sende sevdiği yemeklerden ver annesi:teselli: onlarıda mı yemiyor sı:1no2:tımkibenneyap
ne isterse yapıyorum hata gece yarısı bile 1 kaşıktan sonra olay çıkıyor o önde be arkada koşturup ve yemiyor:1no2:
Hah işte biz annelerin yaptığı en büyük yanlış bu. Elinde kaşıkla peşinden koşturma annesi. Bırak aç kalsın(dayanabilirsen tabi) Açlıktan kimse ölmez. Eninde sonunda gelecektir yemek için. O söylemedikçe yemek verme bakalım ne yapacak. Bir iki gün dene, birşey kaybetmezsin.:teselli:
denedim 10 gün ağzına bişey koymadı ve sadece süt içti anlamyırum 5 yaşını dolduruyor hala 14.5 kilo kreşe verdim arkadaşlarıyla belki yer ama nafile yenek diyince ağlıyor prof.götürdüm çözüm vitamin ver dedi ama ilaçta içince çıkarıyor....
denedim 10 gün ağzına bişey koymadı ve sadece süt içti anlamyırum 5 yaşını dolduruyor hala 14.5 kilo kreşe verdim arkadaşlarıyla belki yer ama nafile yenek diyince ağlıyor prof.götürdüm çözüm vitamin ver dedi ama ilaçta içince çıkarıyor....
canımcım o anlamış senin hassas olduğunu bu konuda onun için yapıyordur merak etme.benim kızımda 5 yaşına girdi aynı sorunu bende yaşadım kendi haline bırak ben ufak bir masa aldım yemeğini önüne koyuyorum sonra hiçbirşey demeden mutfağa gidiyorum ister ye ister yeme hesabı tabii oda şımaramıyor bişeyde diyemiyor ye demediğim için bakıyorum televizyonun karşısında oturmuş sandalyeye yiyor.bitirincede hiçbişey demeden kaldırıyorum sofrayı bana kendi diyor bu sefer bak yedim diye ozaman aferin sana diyorum...bide böyle dene bakalım benimkinde işe yaradı:jeyyar: