Acil whatsapp web

EverMore

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
369
464
123
Diğer
Telefona whatsapp web kurabilir miyim bilenler acil cevap lütfen

Yani kendi telefonuma eşimin whatsapp web ini kurabilir miyim yoksa illa bilgisayara mı kurulur

Whatsapp web telefona kurulmaz ki. Bilgisayarda yapılır. Telefona normal whatsapp uygulamasını yüklersiniz uygulama merkezinden.

Eşinizin telefonunu alıp whatsapp kodunu bilgisayara okutacaksınız. Sizde bilgisayardan takip edeceksiniz. Telefona da indiriliyor. Fakat eşinize bu süreçte "whatsapp webden bağlanıyorsunuz" diye bildirim gidecektir, siz onu izlemeyi bırakmadıkça eşinizin telefonundan bildirim gitmeyecektir. İsteseniz de bildirim silinmeyecektir, ancak çıkış yaptığınızda kapanır. Yani her halükarda eşiniz bunu saniyesinde anlayacaktır.

Bu bildirim bi bana mı gelmiyor?

Valla bildirim falan gelmiyor sevgilimin vatsapı benim telefonumda.
Eşinin vatsapına gir.
Sağ en üstte üst üste üç nokta var ona tıkla.
orada whatsapp web yazısını göreceksin,ona tıkla
bu arada kendi telefonundan whatsap web sitesine gir.orada direk karşına bir kod çıkacak.Eşinin telefonunu eline al kodu okut.
Artık eşinin whatsappı kendi telefonunda olacak.Anlaması çok zor.

Ne oldu konu sahibi şimdi aldatma şüphesi mi var ? Hani ayriliyotdunuz ? Ben bir haltlar karistirdigini düşünüyordum hep niyetle (değilse kusura bakma )

Kendi Telefonuna kurabilirsin uygulamayı yuklemen yeterli

Whatsapp web telefona kurulmaz ki. Bilgisayarda yapılır. Telefona normal whatsapp uygulamasını yüklersiniz uygulama merkezinden.

yaptim ben bu olayı gece. Peki eğer farkeder ve silerse bende onun whatsapp webi kalır ama yazışmaları mi gelmez? Mesela bugün daha hiç konuşması olmadı. Ama whatsapp web den düne kadar olan herşeyini görebiliyorum

Ekran görüntüsünü al hemen. Olabildiğince delil olsun. Bir de dediğim gibi bildirim olayı falan yok. Ben telefondan mesajlaşmak zor geldiğinde kendim yapıyorum kendi numaram için. Telefona bildirim geldiği falan yok.

Peki bunu farketmiş ve bağlantımı kesmiş olsa eskileri görebilir miyim? Ben daha düne kadar olan tüm konuşmalarını hala görüyorum

iPhone larda gitmiyor galiba ya, geçen eşim sarjı bitiyor diye bağlandı. Ben de sordum, telefona herhangi bir bildirim geliyor mu diye. Yok dedi.

Konu Sahibi neler oluyor bir anlatsana en son bitti diye ayrılmıştın burdan adam durduk yere canavar donusmuyormuymus

iPhone larda gitmiyor galiba ya, geçen eşim sarjı bitiyor diye bağlandı. Ben de sordum, telefona herhangi bir bildirim geliyor mu diye. Yok dedi.
Aa olabilir o zaman. Benimki iphone bildirim gelmiyor. Dikkate alması lazım konu sahibinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…