Acil..Uygun fiyata burun estetiği yaptırıp memnun kalan var mı?

Uyurgezerr

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
37
4
6
Arkadaşlar burun ameliyatı olmam gerekiyor. Hem estetik anlamda hem nefes alma ve kemik eğriliği problemini çözebilecek iyi bir doktor arıyorum. Fakat öğrenciyim üst sınır 3000 olmak üzere uygun fiyata ameliyat olup memnun kalan var mı? İstanbul- kocaeli - Sakarya civarinda? Lütfen doktorundan memnun kalan varsa paylaşabilir mi? Devlet veya özel farketmez

Burun ameliyatı oldum konumu inceleyebilirsin
Meltem hastanesi gökalp dizdar oldum öğrenci oldugunu söylersen görüşmede ekstra indirim yapıyorlar

Meltem hastanesi gökalp dizdar oldum öğrenci oldugunu söylersen görüşmede ekstra indirim yapıyorlar

ne kadara oldunuz tugba hanım?

Malatya turgut özal tıp merkezinde prof. Dr. Hıdır kılınç var kesinlikle öneriyorum hem devlet olduğu için uygun ben 1 ay önce 1300 gibi bi fiyata oldum nefes problemi burunda darbeden kaynaklı eğrilik ve ucunda sarkıklık vardı şuan tüm sorunlarımdan kurtuldum hem ameliyat süreci hem sonrası ve görüntüsü ile memnuniyet açısından öneriyorum. Turgut özal tıp merkezini arayarak da hıdır beye ulaşabilir aklınızdaki soruları sorabilirsiniz. Böyle bi doktor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…