Acil testime bakarmısınız

Maaviii

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2019
123
181
23
29
Kızlar kan vermem şuan çok zor ulaşımı zor olan bir yerdeyim anca haftaya verebilirim. O yüzden testlere bakarmısınız sizce varmı . Bir gün geciktim ve bu ay klomen kullandım

Eklentiler

• IMG_20200310_102143.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_20200310_090541.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 90
Silik çizgi görünüyor ama kan testiyle kesinleşse iyi olur. Hayırlısı olsun

Var duruyor canım hayırlısı olsun

Var gibi duruyo çizgi silik yeni daha bida yapın kan vermeye gidene kadar

Kızlar kan vermem şuan çok zor ulaşımı zor olan bir yerdeyim anca haftaya verebilirim. O yüzden testlere bakarmısınız sizce varmı . Bir gün geciktim ve bu ay klomen kullandım
bende de oyle cikti. adetim 4 gun gecti. hayrilisi olsun. Insallah hamilesindir

Benimde bir gün geçmişti ve cok silikti aynı böyle. Şuan hamileyim umarım sizde vardır ama ben klomen kullanmadım

Evet görünüyor canım hayırlı olsun bebişini kucagına almanı nasip etsin rabbim

canım merhaba hevesini kırmak istemem ama kan testi versen daha doğru olur.Bende de silik çizgi çıkmıştı ama değildim.Bir de ablam ebe adetin 10 gün geçmeden ne kan testi ne de normal test yapma diyor.benim adetim 2 gün geçmişti 4,22 çıktı kan testim fakat 5.gün adet oldum demem o ki 0 ile 5 arası negatif sayılıyor ama hiç olmasa 0,1 falan çıkması gerekiyordu bu sefer de acaba 4,22 çıktı ya 5 e yakın yeni mi diye düşünüyoruz.Benim de 3.ayım bu ay olur mu olmaz mı bilmiyorum bu ay dikkat bile etmedim hatta yumurtlama gününde bile denemedik diyebilirim kafandan at o zaman olur diyorlar.

Canım hamilesin. Benim de öyleydi reglime 5 gün kala yaptım.golge gibi çizgiydi. Sonra kan testi yaptırdım ve sonuç pozitif di çok yeni olduğu için o şekilde görünüyor . :)

Canım hamilesin. Benim de öyleydi reglime 5 gün kala yaptım.golge gibi çizgiydi. Sonra kan testi yaptırdım ve sonuç pozitif di çok yeni olduğu için o şekilde görünüyor . :)
Şuan da da 5 haftalık hamileyim kan testinde 48.60 di değer de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…