- 3 Kasım 2014
- 150
- 42
- 98
- 36
- Konu Sahibi melankoli88
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yarın kan vereyimde netlessin20 dakika sonra cikan cizgi gecersiz derler ama cogu kisi de uzun sure gectikten sonra cikan ikinci cizgiyle öğrenmiş.
Kan testi yap icin rahat etsin cankm
Bende öyle tahmin ediyorum çizgi bi garip gelmişti zaten böyle dalgalı gibi neyse hayırlısı artık zaten adet olacak gibi karın ağrılarım basladicanım umudunu kırmak istemem ama bence bu test bekleyince rengi değişmiş bende iki kez böyle oldu gebelik çizgisi dümdüz bir çizgi oluyor bu rengi değişmiş durumu ama sen yine de kan testinde baktır inşaAllah çıkar
Anlamadigim şey neden tam t çizgisinin altında oldu bu gariplikBende öyle tahmin ediyorum çizgi bi garip gelmişti zaten böyle dalgalı gibi neyse hayırlısı artık zaten adet olacak gibi karın ağrılarım basladi
Ya hiç umutlu değilim aslında adetimede 5 gün var test yapmak içinde erken bi zaman öylesine yapayım dedim böyle bi sonuç çıktı teste çok dikkatli bakınca t çizgisinin o yamuk çizginin hemen yanında gölge gibi düz bi cizgide var bilmiyorum belki resimde çok belli olmuyor ama çokta umutlanan istemiyorum adetim geçerse bi kan testi yaptirabilirim.gectigimiz 2 ayda kimyasal gebelik yaşadım üst üsteevet şimdi dikkatimi çekti canım eğik çıkmış ama t çizgisi altında olmuş dik çubuk oluyor normalde kan testi ne zaman yaptırıyorsun
Testi yaptım bu sefer 5 dk içinde çok silik 2.cizgi çıktı sevinsemmi bilemedimcanım umudunu kırmak istemem ama bence bu test bekleyince rengi değişmiş bende iki kez böyle oldu gebelik çizgisi dümdüz bir çizgi oluyor bu rengi değişmiş durumu ama sen yine de kan testinde baktır inşaAllah çıkar
Resmini yükle cnm
Sanırım hamileyimevet şimdi dikkatimi çekti canım eğik çıkmış ama t çizgisi altında olmuş dik çubuk oluyor normalde kan testi ne zaman yaptırıyorsun
Ikı kere üst üste kimyasal gebelik yaşadım ve düşük yaptim.vallahi bende yormak istemiyorum kendimi ama 4 yaşında yaramaz bi oğlum var istesemde oturup dinlenemiyorum yemek yapmak zorundayım sadece temizlik yapmiyorum.zaten gebelik kimyasal gebelikse bütün gün yatsanda bi şekilde düşüyorinşallah öyle olmaz canım çok yorma kendini iş yapma yani bu süreçte daha önce de mi düşük yaşadın
Ben de baktim bence hamilesiniz ama kan testi en iyi sonucu verir, adet günü öncesi de belli olur kanda önemli olan değerin istikrarla artması, olumsuzlukları düsünmeyin akışa bırakın derim, hayirlisi olsun sağlıkla gelsin inşallah ❤Ikı kere üst üste kimyasal gebelik yaşadım ve düşük yaptim.vallahi bende yormak istemiyorum kendimi ama 4 yaşında yaramaz bi oğlum var istesemde oturup dinlenemiyorum yemek yapmak zorundayım sadece temizlik yapmiyorum.zaten gebelik kimyasal gebelikse bütün gün yatsanda bi şekilde düşüyor
Hamileyimde belimde ciddi ağrı var 2 kere düşük yaptım ikisindede aynı ağrıyı çektim ve yine ayni cok tedirginim rahat olmaya calisiyorum ama birazda vücudunu tanıyorum inşallah yaniliyorumdurBen de baktim bence hamilesiniz ama kan testi en iyi sonucu verir, adet günü öncesi de belli olur kanda önemli olan değerin istikrarla artması, olumsuzlukları düsünmeyin akışa bırakın derim, hayirlisi olsun sağlıkla gelsin inşallah ❤