• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil testime bakarmisiniz

melankoli88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
150
42
98
36
Kızlar aderime 5 gün var gebelik testim 2 saatin üstüne böyle çıktı.ilk 5 dakika bisey çıkmadı.masanin üstüne bıraktım 2 saat sonra bakımlı böyle.daha önce böyle çıkmış olan var mi?

Eklentiler

• 1502109127388-1737264256.jpg
    1502109127388-1737264256.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 314
20 dakika sonra cikan cizgi gecersiz derler ama cogu kisi de uzun sure gectikten sonra cikan ikinci cizgiyle öğrenmiş.
Kan testi yap icin rahat etsin cankm

canım umudunu kırmak istemem ama bence bu test bekleyince rengi değişmiş bende iki kez böyle oldu gebelik çizgisi dümdüz bir çizgi oluyor bu rengi değişmiş durumu ama sen yine de kan testinde baktır inşaAllah çıkar

canım umudunu kırmak istemem ama bence bu test bekleyince rengi değişmiş bende iki kez böyle oldu gebelik çizgisi dümdüz bir çizgi oluyor bu rengi değişmiş durumu ama sen yine de kan testinde baktır inşaAllah çıkar
Bende öyle tahmin ediyorum çizgi bi garip gelmişti zaten böyle dalgalı gibi neyse hayırlısı artık zaten adet olacak gibi karın ağrılarım basladi

evet şimdi dikkatimi çekti canım eğik çıkmış ama t çizgisi altında olmuş dik çubuk oluyor normalde kan testi ne zaman yaptırıyorsun

evet şimdi dikkatimi çekti canım eğik çıkmış ama t çizgisi altında olmuş dik çubuk oluyor normalde kan testi ne zaman yaptırıyorsun
Ya hiç umutlu değilim aslında adetimede 5 gün var test yapmak içinde erken bi zaman öylesine yapayım dedim böyle bi sonuç çıktı teste çok dikkatli bakınca t çizgisinin o yamuk çizginin hemen yanında gölge gibi düz bi cizgide var bilmiyorum belki resimde çok belli olmuyor ama çokta umutlanan istemiyorum adetim geçerse bi kan testi yaptirabilirim.gectigimiz 2 ayda kimyasal gebelik yaşadım üst üste

Testi yaptım bu sefer 5 dk içinde çok silik 2.cizgi çıktı sevinsemmi bilemedim

aaa evet burada çok belirgin eğer test yanlış değilse bu sonuca göre sanırım gebesin kan tahlili yaptırsaydın keşke canım bugün bi kan testi yaptırsana çok merak ettim

Pazartesi yaptircamda bugün belim agrimaya başladı genelde bel ağrılarından sonra düşük yapıyorum sanki buda öyle sonuclanacakmis gibi hissediyorum kimyasal gebelik yani

inşallah öyle olmaz canım çok yorma kendini iş yapma yani bu süreçte daha önce de mi düşük yaşadın
Ikı kere üst üste kimyasal gebelik yaşadım ve düşük yaptim.vallahi bende yormak istemiyorum kendimi ama 4 yaşında yaramaz bi oğlum var istesemde oturup dinlenemiyorum yemek yapmak zorundayım sadece temizlik yapmiyorum.zaten gebelik kimyasal gebelikse bütün gün yatsanda bi şekilde düşüyor

Ikı kere üst üste kimyasal gebelik yaşadım ve düşük yaptim.vallahi bende yormak istemiyorum kendimi ama 4 yaşında yaramaz bi oğlum var istesemde oturup dinlenemiyorum yemek yapmak zorundayım sadece temizlik yapmiyorum.zaten gebelik kimyasal gebelikse bütün gün yatsanda bi şekilde düşüyor
Ben de baktim bence hamilesiniz ama kan testi en iyi sonucu verir, adet günü öncesi de belli olur kanda önemli olan değerin istikrarla artması, olumsuzlukları düsünmeyin akışa bırakın derim, hayirlisi olsun sağlıkla gelsin inşallah ❤

Ben de baktim bence hamilesiniz ama kan testi en iyi sonucu verir, adet günü öncesi de belli olur kanda önemli olan değerin istikrarla artması, olumsuzlukları düsünmeyin akışa bırakın derim, hayirlisi olsun sağlıkla gelsin inşallah ❤
Hamileyimde belimde ciddi ağrı var 2 kere düşük yaptım ikisindede aynı ağrıyı çektim ve yine ayni cok tedirginim rahat olmaya calisiyorum ama birazda vücudunu tanıyorum inşallah yaniliyorumdur

Back