How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Acil tercih yardımı!

eyesofglasses

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2014
16
1
36
34
İzmir
Merhaba siteye üye olalı fazla olmadı. Bir gün eminim yardıma ihtiyacım olur diye bir hesap açmıştım 😊 ve bugün gerçekten yardıma ihtiyacım var. 17temmuzda üniversite tercihleri bitiyor ve ben hala bir karar veremedim. Geçen yıl liseden mezun oldum ama yıllarca tıp istiyorum dediğim içi bir yıl daha beklemeye karar verdim. Bu yıl içinde acaba gerçekten tıp mı istiyorum diye sorgulamaya başladım. Resim konularına elim yatkın. Küçüklüğümden beri resim yapmayı, boyaları çok severim. Hatta küçükken mimar olcam dediğimi biliyorum. İtü mimarlık ve herhangi bir tıp arasında seçim yapamıyorum. Tıp okumak çok uzun bir süreç ve ben bundan, aileme vakit ayıramamaktan korkuyorum. Mimarlığın da kolay olmadığını biliyorum ama itü gibi bir okulda mimarlık okumak varken neden tıp okuyayım diyorum bazen. Bu bir hafta bitmeden yorumlarınızı bekliyorum.

Bence üniversite veya ilerde olucakları bir kenarıya bırakıp hayallerinin peşinden gitmelisin canım birkaç dakika düşün ilerde hangi mesleği yaparsan daha mutlu olucağını hangisinin sana daha yakın olduğuna karar ver çünkü ilerde hangi üniversitede okudugunun bir önemi kalmıyor ve insanlar severek yaptıkları mesleklerde daha başarılı oluyor eğer hayalin tıpsa ve daha iyi bir üniversitede okumak istiyorsan bence hayalin için bir sene daha çalışmaya değer diye düşünüyorum canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back