- 5 Ağustos 2015
- 21
- 4
- 86
- 46
- Konu Sahibi Didemyigit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
0.13 kiloOto Koltuğu taşıma kapasitesi ne kadar ?
Arkadaşınız hangi şehirde.ve bebegi nerde yatiyor.Pompayi konumdaki puma ayakkabı ile takas yapmak ustermisiniz arkadaşım erken doğum ile bebeği oldu beyin kanaması geçirdiği ve kanı pihtilasma sorunu olduğundan bebege sahip sutunu teslim ediyor madditatlari yok elle sag ilan pompası car ama süt performansı azalıyor hafrada bir sütleri teslim eşli bebeğini goruyor ben bu seferki bilet ve hafta.teslim etmeleri ferwhen haftalık bez mendil v.s.aldım konumda sizin ihtiyacınız yada takas düşündüğünüz urun olursatabiki siDe isterseniz böyle bir şey düşündüm .benim pompam vardı mesela enabe adlı arkadaşa satmistim biradanbir yıl önce bende yok bu sebepten
.
Ozelden bebeğin durum ve ayrıntıları belirttimmBen
Arkadaşınız hangi şehirde.ve bebegi nerde yatiyor.
AnlamadimBen
Arkadaşınız hangi şehirde.ve bebegi nerde yatiyor.
Ikisi 35 ümraniyede oturuyorumİyi akşamlar taşima cantası ve bebek cantasınun fiyatı ne kadr birde nerde oturuyoraunuz
Yek cantayı satıyormusunuz?Ikisi 35 ümraniyede oturuyorum
Evet olabilir ama ikili takim uygun fiyati bence ihtiyaciniz varsa kacirmayin derimYek cantayı satıyormusunuz?
4 yasinda kızım tek canta ihtiyacım var bakınıyordumEvet olabilir ama ikili takim uygun fiyati bence ihtiyaciniz varsa kacirmayin derim