• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil! Tavuk Karası / Retinitis Pigmentosa ve akapuntur tedavisi

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Arkadaslar Retinitis Pigmentosa, halk arasinda tavuk karasi diye adlandirilan, görme bozuklugu hastaligini yasayanlar var mi aranizda?

Bu konuyla ilgili biraz arastirma yaptim, ve Dr. Osman Firatlinin bu hastaligi akapunturla tedavi ettigini ögrendim. Ilk kez Türkiyede bu hastaligin tedavisi bulunmus, ve bir cok programda, iyilesmis olan veya tedavisi halen devam etmekte olan hastalariyla birlikte bu konuya deginmis kendisi.

Acaba aranizda bu yöntemle tedavi olanlar var mi?

Benim icin cok önemli arkadaslar, lütfen bu hastaligi olupta tedavi olanlar cevap yazsinlar.

sevgiler

ben de gece körlüğü hastasıyım.

bilmiyorum bu yöntemi çok araştırmadım ama kalıtsal bir rahatsızlığın akupunkturla tedavi edilebileceği pek mantıklı gelmiyor bana.

ben de araştırayım bu akupunktur işini biraz :S

bilmiyorum bu yöntemi çok araştırmadım ama kalıtsal bir rahatsızlığın akupunkturla tedavi edilebileceği pek mantıklı gelmiyor bana.

Canim ben inaniyorum.
Tipta hersey mümkün, ki akapuntur tedavisi asirlar önce bir cok hastalik icin kullanilan bir tedavi yöntemi.
Arastirdigin zaman olumlu yanit alan hastalari göreceksin. Ama tabi gercek mi buna emin olmak istedigim icin acaba KK'da bu hastaligi yasayanlar ve tedavi olanlar varmi diye merak ediyorum.

Katildigi bir programin linkini atiyorum canim sana.

Benim bilmek istedigim tedavinin ücretiydi, aradim ögrendim. Yalniz ben yurtdisindan aradigim icin ucuk bir ücret söyledi bana sanirim.

20 seans (2 ay) 2500 dolar dedi.

Dr. Osman Fıratlı, Ayşe ile Sağlık Programı on Yahoo! Video

Ayşe ile Sağlık Programı - Konuk Dr.Osman Fıratlı 2 on Yahoo! Video

Dr.Osman Fıratlı - Ayşe ile Sağlık Programı - 3 on Yahoo! Video

geçmiş olsun,ben gece körlüğünü A vitamini eksikliğinde olur diye biliyordum ve düzenli vitamin alınırsa geçer diye okumuştum.Genetik olduğunu yeni öğrendim

geçmiş olsun,ben gece körlüğünü A vitamini eksikliğinde olur diye biliyordum ve düzenli vitamin alınırsa geçer diye okumuştum.Genetik olduğunu yeni öğrendim

canım evet A vitamini tedavisi veriyor doktorlar ama bu sadece hastalığın ilerlemesini birazcık yavaşlatıyor şu an için bilinen bir tedavisi yok tıpta maalesef. kalıtsal bir hastalık

merhabalar
göz hastanesınde tıbbı sekreterım
retinitis pigmentozanın suan ıcın gunumuzde bılınen ve ıspat edılen bır tedavısı bulunmamaktadır...
genetık ve doğustandır...

görmenızı yuzde olarak doktorunuz soyledı mı sıze?

Canim ben inaniyorum.
Tipta hersey mümkün, ki akapuntur tedavisi asirlar önce bir cok hastalik icin kullanilan bir tedavi yöntemi.
Arastirdigin zaman olumlu yanit alan hastalari göreceksin. Ama tabi gercek mi buna emin olmak istedigim icin acaba KK'da bu hastaligi yasayanlar ve tedavi olanlar varmi diye merak ediyorum.

Katildigi bir programin linkini atiyorum canim sana.

Benim bilmek istedigim tedavinin ücretiydi, aradim ögrendim. Yalniz ben yurtdisindan aradigim icin ucuk bir ücret söyledi bana sanirim.

20 seans (2 ay) 2500 dolar dedi.

Dr. Osman Fıratlı, Ayşe ile Sağlık Programı on Yahoo! Video

Ayşe ile Sağlık Programı - Konuk Dr.Osman Fıratlı 2 on Yahoo! Video

Dr.Osman Fıratlı - Ayşe ile Sağlık Programı - 3 on Yahoo! Video

haklısın akupunktur eski bir tedavi yöntemi başka hastalıklarda ama ne biliim biyonik gözden ve gen tedavisinden başka bi şans bırakmayınca tıp inanmak güç geldi bana o yüzden dedim.

izleyeceğim videoları teşekkürler dolmasını bekliyorum videoların.

Son düzenleme:

Canim A vitamini ve Omega 3 hastaligin ilerlemesini yavaslatiyor, ama kesinlikle durdurmuyor.
Genetik bir hastalik bu.

merhabalar
göz hastanesınde tıbbı sekreterım
retinitis pigmentozanın suan ıcın gunumuzde bılınen ve ıspat edılen bır tedavısı bulunmamaktadır...
genetık ve doğustandır...

görmenızı yuzde olarak doktorunuz soyledı mı sıze?

canim sorun benim gözlerimde degil, nisanlimin.
Bu tedavi zaten cok yeni, henüz yayginlasmamis, ama uluslararasi calismalar yapiliyor ve Türkiyede ilk kez tedavi baslatilmis.
Youtube'e hastaligin türkcesini ve latincesini (sanirim latince) yazin, haberlerdede cikmis.

Genetik bir hastalik evet, ama igneyle verilen elektro isinlarla, genlerin kendi kendini tedavi ettigi söyleniyor. Ilac kullanilmadigi icinde, tedaviden sonra bir gerileme olmuyormus.

Ben inaniyorum sahsen. Tipta hersey olur.

Canim A vitamini ve Omega 3 hastaligin ilerlemesini yavaslatiyor, ama kesinlikle durdurmuyor.
Genetik bir hastalik bu.

canim sorun benim gözlerimde degil, nisanlimin.
Bu tedavi zaten cok yeni, henüz yayginlasmamis, ama uluslararasi calismalar yapiliyor ve Türkiyede ilk kez tedavi baslatilmis.
Youtube'e hastaligin türkcesini ve latincesini (sanirim latince) yazin, haberlerdede cikmis.

Genetik bir hastalik evet, ama igneyle verilen elektro isinlarla, genlerin kendi kendini tedavi ettigi söyleniyor. Ilac kullanilmadigi icinde, tedaviden sonra bir gerileme olmuyormus.

Ben inaniyorum sahsen. Tipta hersey olur.

ınsallah canım ınsallah
gorme oranlarını bılıyor mu pekı cok etkıles mı zaten cogunlukla erkeklerde gorulen bır rahatsızlık canım
Allah sıfa versın

ınsallah canım ınsallah
gorme oranlarını bılıyor mu pekı cok etkıles mı zaten cogunlukla erkeklerde gorulen bır rahatsızlık canım
Allah sıfa versın

Canim bilmiyor görme oranlarini, ama fazla degil diyor.
Gece yürürken tedirginlik, ve sagi solu tam görememe oluyor sadece.
Bakalim bi gidip görüsecek doktorla. InsAllah faydasi olur.
cok sagol.

bende de bu hastalıktan var ve aynı senin bahsettiğin derecede.. hiç tedavisi olmayan bi hastalık için denemeye değer olarak görüyorum akupunkturu.. olumlu sonuç alınmış ve sertifika alınmış bir tedavi.. inanıyorum ben..

bu hastalığı yaşayanların çoçuklarıda mı aynı anne gibi oluyor

merhaba benim 3yaşında bi kuzenim var daha yeni teşhis koydu doktorlar tavuk karası diye doğustan gelen bi hastalık olduğu için tedavinin mümkün olmadığını söyledir ama daha henüm 3 yaşındA durup dururken elleriyle oynuyor etrafına tuhaf tuhaf bakıyor ve %40 görüyormuş şimdiden %40 görüyorsa ne kadar ilerlerki bu?

mrb, oncelikle çok geçmis olsun

malesef bu hastalik git gidege ilerliyor.
ayni hastalik benim kardesimdede var 19 yasinda, sadece yuzde 10 goruyor.

bu hastalik bazi kisilerde hiç ilerlemiyormus.
hastaligin ilerlememesi için hasta gozunu gunesten korumalidir ve stres olmamalidir yoksa çabuk ilerleme yapar..

kardesim akupuntur tedavisi gordu ama malesef faydasini gormedi.. ama çok fazla kisinin faydasini gordugunu biliyorum

yani sans meselesi, bazilarina fayda oluyor, bazilarina ise olmuyor

Back
X