ben de gece körlüğü hastasıyım.
bilmiyorum bu yöntemi çok araştırmadım ama kalıtsal bir rahatsızlığın akupunkturla tedavi edilebileceği pek mantıklı gelmiyor bana.
ben de araştırayım bu akupunktur işini biraz :S
geçmiş olsun,ben gece körlüğünü A vitamini eksikliğinde olur diye biliyordum ve düzenli vitamin alınırsa geçer diye okumuştum.Genetik olduğunu yeni öğrendim
Canim ben inaniyorum.
Tipta hersey mümkün, ki akapuntur tedavisi asirlar önce bir cok hastalik icin kullanilan bir tedavi yöntemi.
Arastirdigin zaman olumlu yanit alan hastalari göreceksin. Ama tabi gercek mi buna emin olmak istedigim icin acaba KK'da bu hastaligi yasayanlar ve tedavi olanlar varmi diye merak ediyorum.
Katildigi bir programin linkini atiyorum canim sana.
Benim bilmek istedigim tedavinin ücretiydi, aradim ögrendim. Yalniz ben yurtdisindan aradigim icin ucuk bir ücret söyledi bana sanirim.
20 seans (2 ay) 2500 dolar dedi.
Dr. Osman Fıratlı, Ayşe ile Sağlık Programı on Yahoo! Video
Ayşe ile Sağlık Programı - Konuk Dr.Osman Fıratlı 2 on Yahoo! Video
Dr.Osman Fıratlı - Ayşe ile Sağlık Programı - 3 on Yahoo! Video
geçmiş olsun,ben gece körlüğünü A vitamini eksikliğinde olur diye biliyordum ve düzenli vitamin alınırsa geçer diye okumuştum.Genetik olduğunu yeni öğrendim
merhabalar
göz hastanesınde tıbbı sekreterım
retinitis pigmentozanın suan ıcın gunumuzde bılınen ve ıspat edılen bır tedavısı bulunmamaktadır...
genetık ve doğustandır...
görmenızı yuzde olarak doktorunuz soyledı mı sıze?
Canim A vitamini ve Omega 3 hastaligin ilerlemesini yavaslatiyor, ama kesinlikle durdurmuyor.
Genetik bir hastalik bu.
canim sorun benim gözlerimde degil, nisanlimin.
Bu tedavi zaten cok yeni, henüz yayginlasmamis, ama uluslararasi calismalar yapiliyor ve Türkiyede ilk kez tedavi baslatilmis.
Youtube'e hastaligin türkcesini ve latincesini (sanirim latince) yazin, haberlerdede cikmis.
Genetik bir hastalik evet, ama igneyle verilen elektro isinlarla, genlerin kendi kendini tedavi ettigi söyleniyor. Ilac kullanilmadigi icinde, tedaviden sonra bir gerileme olmuyormus.
Ben inaniyorum sahsen. Tipta hersey olur.
ınsallah canım ınsallah
gorme oranlarını bılıyor mu pekı cok etkıles mı zaten cogunlukla erkeklerde gorulen bır rahatsızlık canım
Allah sıfa versın
ben de gece körlüğü hastasıyım.
bilmiyorum bu yöntemi çok araştırmadım ama kalıtsal bir rahatsızlığın akupunkturla tedavi edilebileceği pek mantıklı gelmiyor bana.
ben de araştırayım bu akupunktur işini biraz :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?