- 18 Eylül 2009
- 7.633
- 3
- 40
-
- Konu Sahibi KotuKediSero
kalkma sık dişini daha kolay yakalarsın en az 1 saat :kedi:
İçinden akan sıvıda sperm yok ya da zaten özürlü olanlar var, mesela iki kuyruklular. O sıvı sadece spermlerin içinde yüzdükleri sıvı. O çıktığında spermler çooooktan içeri gitmiş oluyorlar. Ayrıca şu da var bu sitede birçok arkadaş hiç öyle 1 saat falan yatmadan hamile kalmış. Yani kişiye göre değişiyor. Spermler zaten çok hızlı fırlatılıyorlar, olacağı varsa 1 saat yerine 45 dk yattın diye olmamazlık etmez meraklanma canım :))))
Bu arada ilişkiden önce sert bir kahve ikram et eşine
yumurtlama günlerinde hamile kalma şansın daha yüksek
arkadaşında dediği gibi en az bir saat yat
bide dizlerini kır kendine doru çek sağa sola dönerek yat
Kahve sperm hareketini hızlandırıyormuş ve spermlerin uzun süre canlı kalmasını sağlıyomuş
İlişkiden 2 saat kadar önce içilmeliymiş.
Kanlı akıntı derken,yerleşme kanaması olduğunu mu düşünüyorsun?Tahriş olunca da olur öyle.Kötüye yorma ama iyiye yorup da hemen heveslenme.Olmazsa üzülmeni istemem..
Herşeyden önce rahat ol,kendini dinleme.
Çalışmalara devam et ama bunu ev ödevinmiş gibi düşünme..
Hesaplayıcılara güvenerek çalışmaları bırakma
Gelişmelerden bizi de haberdar etmeyi sakın unutma cnm :Saruboceq:
Sağol canım benim, yerleşme kanaması diye düşünmedim zaten, sadece acaba bu olumlu bişey midir, ya da normal midir diye düşünmüştüm. Umarım bu ay tutar, ne kadar kafama takmamaya çalışsam da aklımdan çıkaramıyorum işte, hepiniz anlarsınız beni, aynı şeyleri yaşıyoruz. Artık ancak dua ediyorum, rabbim hayırlısını versin hepimize:Saruboceq: olursa da ilk sizinle paylaşıcam zaten bundan şüpheniz olmasın:lepi: