• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Acil[Son 5 Gün] Satılık Komple veya Parça Parça Çilek Bebek / Çocuk Oda Takımı

ladyscarlet

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
4
0
6
Ankara
Merhaba arkadaşlar,
1-2 yıllığına yurtdışına çıkacağımız için Bebek odası takımımızı satıyoruz. Ürünün stickerlarını çıkartıp istediğiniz stickerla süsleyebilirsiniz. Aşağıda bir tablo hazırladı eşim. Fiyatlarını tek tek sorduk Çilek'ten. Neredeyse sıfır gibi. Çünkü neredeyse hiç kullanılmadı. İhtiyacı olan varsa bana veya buraya mesaj atabilir. 5 Gün sonra evi boşaltacağız.Bu yüzden 5 gün sonra depoya kaldıracağız. Hepsi sadece 800 TL. İhtiyacınız varsa gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

$fiyatlistesi.png
1.
$dolap.jpg
$dolap2.jpg

2.
$beşik.jpg
3.
$yatak.jpg

4.
$sifonyer.jpg
$çamaşırlık.jpg
$sifonyer2.jpg

5.
$askılık1.jpg
$askılık2.jpg

Eklentiler

• $fiyatlistesi.png
    $fiyatlistesi.png
    23,9 KB · Görüntüleme: 149
Cilekten sasmayin arkadaslar.o kadar yer gezdim.ank da siteleri bastan sona gezdim ya boyasi adi hemen çıkıyo (boya kokusundan genzim yanmisti o gun.sozde sertifikali boyaymis.kulli yalan)tirnakla iki kaziyinca.ya parmak kenarliklari uygun degil eli ayagi sıkışabilir ya cok derin degil ilerde atlayabilir yataktan ya da köşeleri sivri.boya önemli neden derseniz bizimkiyaşına girdi kalkiyor ve disiyle kemiriyor.cilegin boyasi farkli bir tür kaplama sanirim boya degil.yutamaz yani.derinlik konusunda çilek bir numara.o ilde ve almamis olsaydim kacirmazdim bu fiyata.bir de sitelerde ki mobilyalar sözde ucuz.cok kazık ve dandik. Taşlı camlı abuk sabuk. Cocuk o boncuklari yutar ya da camini kirar.olmaz demeyin.yasini geçince tehlikeyi Mıknatısla buluyolar

muffin e katılıyorum bende çilek mobilya kullanıyorum çok kaliteli satışa sunulan fiyatta baya makul inşallah yerini bulur:))

Cilekten sasmayin arkadaslar.o kadar yer gezdim.ank da siteleri bastan sona gezdim ya boyasi adi hemen çıkıyo (boya kokusundan genzim yanmisti o gun.sozde sertifikali boyaymis.kulli yalan)tirnakla iki kaziyinca.ya parmak kenarliklari uygun degil eli ayagi sıkışabilir ya cok derin degil ilerde atlayabilir yataktan ya da köşeleri sivri.boya önemli neden derseniz bizimkiyaşına girdi kalkiyor ve disiyle kemiriyor.cilegin boyasi farkli bir tür kaplama sanirim boya degil.yutamaz yani.derinlik konusunda çilek bir numara.o ilde ve almamis olsaydim kacirmazdim bu fiyata.bir de sitelerde ki mobilyalar sözde ucuz.cok kazık ve dandik. Taşlı camlı abuk sabuk. Cocuk o boncuklari yutar ya da camini kirar.olmaz demeyin.yasini geçince tehlikeyi Mıknatısla buluyolar

Kesinlikle katılıyorum. Biz de o kadar yere bakmıştık ama kalitesinden emin olamadığımız için Çilek'ten aldık kafamız rahat etsin diye. Bebeğimiz hiç bir sıkıntı yaşamadı son derece güvenli. Bebeği tehlikeye atabilecek hiçbir parçası ve özelliği yok. Özellikle boya konusunda bizim de çok çekincelerimiz olmuştu. Piyasada ne malzemeden yapıldığı belli olmayan ürünlere elimizi bile süremedik. İhtiyacı olan varsa gönül rahatlığıyla alsın güle güle kullansın.

Back