ACIL!!! Soklanmis buz yanigi

Silverdin, elma ve patates rendesi koydum gece, kabariklik inmis, rengi mora donmus
Kantaron yagi, hametan ve scarex de kullanayim.

Eşin şaka mı yapmak istedi yahu o buzla şakamı olur ben bir kere sadece kutudan alıp attım hepsi o resmen su topladı
Kantaron yağı var mı evde bana iyi gelmişti hemde doğal. İnşallah hemen geçer

Su an hic konusmak istemiyorum bu sakasindan dolayi, ins gecer yoksa oraya dovme fln yaptiririm ki dovme hic sevmem vucutta aslinda

Su an hic konusmak istemiyorum bu sakasindan dolayi, ins gecer yoksa oraya dovme fln yaptiririm ki dovme hic sevmem vucutta aslinda

eşim de benim sırtıma kupa çekmeye kalktı ben istemedim nolur yapayım dedi
ve sırtımı yaktı
yanıyo diye bağırıyorum yok bişey diyo anlamamış bile yaktığını
3 senedir C şeklinde bi izim var omuzumda

Size en dogru bilgiyi gebeliginizi takip eden doktorunuz verir. Bebegin dogmasina 10 gün var birsey olmaz demeyin. Hamilesiniz her seyi deneyemezsiniz. Alerji yapar yan etkisi olur, durduk yere basiniza is almayin.

Hayırla sağlıkla bebeğini kucağına al önce herşey geçer. Kantaron yağını hergün sürmeyi unutma herşeye birebir

Size en dogru bilgiyi gebeliginizi takip eden doktorunuz verir. Bebegin dogmasina 10 gün var birsey olmaz demeyin. Hamilesiniz her seyi deneyemezsiniz. Alerji yapar yan etkisi olur, durduk yere basiniza is almayin.

Sordum tesekkur ederim

bi çözüm bulabildiniz mi acaba ben de aynı sorunu yaşıyorum

Buz yanığı ya da soğuk yanığı, sıcak bir cisim veya ateş ile meydana gelen yanıktan çok da farklı değildir. Büyük çoğunlukla benzer şekilde ortaya çıkar. Tedavisinde de aynı şeyler verilir, silverdin krem gibi. Bir süre sonra kendisini toparlar ve iyileşir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…