• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACIL!!! Soklanmis buz yanigi

weis

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
3.250
4.155
133
39
herkese iyi geceler... Dondurmalar icin kullanilan kuru buzlar vardir ya,baldirlarimda bacagimin yaninda biraz uzun sure durunca yanik olustu, kabardi. Boyle bir durumla karsilasan var mi? Ne yapmam gerekiyor :(
Bir kac eczaneyi aradim silverdin dedi ama hic etkisi olmadi :(

şimdi ben pek anlamadım. buz yakacak kadar uzun sürede neden bacağınızda duruyordu?

normal yanıklarda çiğ patates rendesini bacağına koyup streçliyorsun bacağının o bölgesini.. 2-3 saat kalıyor sonra pufff yanık yok.. ama buz yanığında işe yarar mı bilmem bir dene istersen, çoook geçmiş olsun..

Onu d deneyeyim silverdin ustune, ilk defa duydum.

Normal yaniklarim silverdinle hemen geciyor ama bu cok farkli :(

Birde yanık için elma iyi derlerdi..
Zeytinyağıda vardı..
Kantaron yağı falan..
Hamilesinizde net araştırıp bişeyde öneremiyorum :KK43:

Bunlar dogal oldugundan bir sey olmaz ama sicak yaniktan farkli oldugu icin emin olamiyorum. Bir yerde okudum etkisi yok diyordu kahverengi leke kalir yaziyorlardi :KK61:

Bunlar dogal oldugundan bir sey olmaz ama sicak yaniktan farkli oldugu icin emin olamiyorum. Bir yerde okudum etkisi yok diyordu kahverengi leke kalir yaziyorlardi :KK61:

Ama yanık sonuçta aynı semptomları içeriyor..

herkese iyi geceler... Dondurmalar icin kullanilan kuru buzlar vardir ya,baldirlarimda bacagimin yaninda biraz uzun sure durunca yanik olustu, kabardi. Boyle bir durumla karsilasan var mi? Ne yapmam gerekiyor :KK43:
Bir kac eczaneyi aradim silverdin dedi ama hic etkisi olmadi :KK43:
Eşin şaka mı yapmak istedi yahu o buzla şakamı olur :( ben bir kere sadece kutudan alıp attım hepsi o resmen su topladı
Kantaron yağı var mı evde bana iyi gelmişti hemde doğal. İnşallah hemen geçer :(

hametan adlı bir pişik kremi var mavi olanını kullanıyorum. geçen kış komşu kaynar çaydanlığı ayağına düşürdü, elimde bir tek o krem vardı ilkyardımı onla yaptık, ertesi gün dr müdahalemizi çok başarılı bulduğunu söylemişti:)
cildi çok çabuk yeniliyor ve bebeklerde kullanılan bir ürün olduğu için size zarar vereceğini düşünmüyorum
geçmiş olsun...

Yanık mı yapıyormuş kuru buz?
Öğrenmiş oldum. Yazık ya geçmiş olsun.

Back